Hot topics

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Testirali smo FOREO LUNA fofo uređaj za čišćenje lica – ovo su naši utisci!

Leto u gradu? Ovako možeš da provedeš svoj savršeni dan!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Sve što ti je potrebno za savršenu, opuštajuću kupku

Kada imaš sve što ti je potrebno isped sebe, vreme je da upotrebiš i Nutri Bullet koji će za samo nekoliko sekundi sve sastojke sjediniti i napraviti odličan napitak koji će te sigurno oduševiti. U prelaznim periodima godine posebno treba paziti na imuni sistem i krvnu sliku, pa će ovaj smoothie upravo to i uraditi za tebe. Iseci jabuke na četiri dela, pa ih ubaci u blender, tome dodaj celer, isečenu cveklu,  kao namirnicu koja podiže sve parametre krvne slike na najbolji nivo, onda i šargarepu, a potom sve začini bademima, grčkim jogurtom i medom, koji možeš staviti po želji, u zavisnosti od toga koliko voliš da bude slatko, ali nemoj preterati, dve kašike su sasvim dovoljne.

Healty smoothie 5 Healthy smoothie: Čaša puna zdravlja za savršen dan (VIDEO)

Na kraju ćeš dobiti zdrav, gusti napitak, odličnog ukusa i boje koja će te odmah privući da ga probaš. Savetujemo ti da ukrasiš sa nekoliko borovnica na vrhu (možda da fotkaš za svoj Instagram, jer savršeno izgleda), pa tako lepo serviran posluži svojim najmilijama i sebi. Okupite se, pijte, uživajte i to je sve što će vam biti potrebno. Prijatno!

Healty smoothie 2 Healthy smoothie: Čaša puna zdravlja za savršen dan (VIDEO) Healty smoothie 1 Healthy smoothie: Čaša puna zdravlja za savršen dan (VIDEO)

Editors choice