Mnogo puta ste se zapitale kako ga osvojiti? Zašto me ne primećuje? Odgovore možete dobiti na jednom mestu i glavobolji je došao kraj.

Oduvek smo tragale za Gospodinom Pravim: u osnovnoj školi, u gimnaziji, pa čak i na fakultetu – slobodno možemo reći da smo ceo život u potrazi, zar ne? Da li neka sa sigurnošću može reći da ga je pronašla, da on zaista postoji? Ili da ga vi same skrojite prema sebi – a u daljem tekstu saznajte kako.

Budi svoja, pokaži stav – to on voli

Muškarci vole devojke koje znaju šta žele. Iako ponekad pomislite kada vidite devojke koje se prenemažu pored njih – šta on vidi na njoj? Zapravo, tu i leži odgovor – ona se pretvara da je detinjasta, pomalo razmažena, nastojeći da dobije šta želi. E, tu je ključ, te devojke nisu glupe, niti naivne, ne, ne, da se razumemo, one samo imaju jedan cilj i lako dolaze do njega. Takve devojke se uvek smeju svim forama svojih frajera, ma koliko one bile dosadne. One znaju da njihov muškarac treba da se oseti važnim i one to rade. Zatim i same pronalaze način da zabave svoje momke i na kraju dobiju ono što žele – a to je Gospodin Savršeni, skrojen prema njihovim merama. Probajte i vi, nije teško, samo hrabro u potragu.

Budi uvek doterana

Važno je da pokažete stav kada se doterate. Iako možda niste savršene težine ili vam je baš izašla ogromna bubuljica – nije važno. Jedino što jeste važno je vaš stav, uspravno telo, pogled prodoran i osmeh predivan, najvažnije sredstvo koje ga može osvojiti. Kad god odlučite da izađete napolje – da li to bio običan izlazak sa drugaricama ili neka vrsta sastanka, budite u kompletnom izdanju. Najvažniji je osećaj kada se pogledate u ogledalu sređene tip-top, jer, ma kako se osećali iznutra, svideće vam se ono što budete videle u odrazu. Ako se same sebi budete dopale, budite sigurne da će se i vašem Gospodinu Pravom svideti, bez sumnje.

Nezavisna i privlacna Hej ti, Gospodine Pravi, dođi vamo!

Nezavisna i privlačna

Kada čujete drugarice koje stalno pričaju kako moraju da se dogovore prvo sa dragim šta će, pa će onda vama da se jave; ili da ne mogu da kupe to i to bez njegove saglasnosti. Ništa bez njegovog amin – kakve dosadne i potlačene osobe. Ponekad možete pomisliti da su ceo život samo njega čekale, da uzme korbač i pokaže ko je muško. Zapravo, nijedna od tih devojaka ne zna šta će u životu sama sa sobom, pa im je bio potreban neko kao mesija da ih vodi kroz život. Ono što jeste žalosno, većina muškaraca takve žene obožava, jer se oni za sve pitaju, a one samo klimaju glavom. Da li vi zaista to želite da postanete ili je vaše viđenje Gospodina Pravog takvo da možete ravnopravno donositi odluke? Treba da shvatite da žene imaju pravo izbora, pravo na mišljenje i na sopstveni izbor. Kada vidite uspešnu ženu, sa stavom, uvek nasmejanu – ona zrači, možete se složiti. Za razliku od prethodnog primerka, koji se posle izvesnog vremena pretvara u kućnu pomoćnicu, sa pelenom oko vrata, uvek narogušenu i nezadovoljnu, ali je ipak zadržala svog Mr. Pravog.

Comments