Blistavi, sjajni kristali, prelepo, poludrago kamenje, perle i biseri i kreativnost i trud dizajnera HelenaDia tima utkani su u minđuše koje će vas oduševiti. Njihove minđuše su pravi primer Statement nakita koji je hit u svetu.

Helenadia mindjuse 8 HelenaDia nakit: Dizajniramo da vas učinimo srećnim

Minđuše su velike, efektne, glamurozne ali i lagane i udobne za nošenje. Jedno je sigurno, za ovim nakitom, svi će se okrenuti. Raznovrsna ponuda i veliki broj Handmade Statement minđuša očekuje vas u okviru ponude HelenaDia Handmade Jewelry u nekoliko kolekcija: Art, Chic, Crystal, Harmony, Sunrise, Limited i Wedding. Sigurni smo da ćete pronaći minđuše koje će vam se dopasti.

Helenadia mindjuse 1 HelenaDia nakit: Dizajniramo da vas učinimo srećnim

U odeljku minđuše pronaći ćete veliki izbor modela i boja. Alke ukrašene biserima i perlicama, ali i duge i kratke viseće minđuše – izbor je vaš, pronadjite svoj efektan a luksuzan detalj.

Helenadia mindjuse 4 HelenaDia nakit: Dizajniramo da vas učinimo srećnim Helenadia mindjuse 9 HelenaDia nakit: Dizajniramo da vas učinimo srećnim

HelenaDia poseduje online shop na kome su jednim klikom dostupne ove originalne minđuše. Svi proizvodi biće na vašoj adresi najkasnije za dva dana.

Posetite HelenaDia Facebook stranicu i budite u toku sa svim novostima.

Comments