Da su Ruskinje brojne i poznate u fashion modelingu, jasno je svima. Porodica izdanja magazina “Elle” plasira zanimljivosti u svim krajevima svijeta, bravo za njih! Za godišnjicu ukrajinskog izdanja ruski top modeli plijene damskim raspoloženjem. U pitanju je studijska fotografija. Heroine ruskog modnog carstva snimile su seriju slika za novembarski broj. Kamera u vlasništvu Andru Ji-a (Andrew Yee) očigledno je uživala u sopstvenim kadrovima. Ala Kostromičeva (Alla Kostromičeva), Alina Baikova, Antonina Vasiljčenko i Viktorija Sasonkina su glavne junakinje editorijala. Ukrajinske ljepotice, djevojke pročišćene ljepote i uspravnog držanja pozirale su u njujorškom studiju Atelier Management. Uloga stiliste pripala je Kristoferu Kambelu (Christopher Campbel). U garderoberu preovladavaju: Phillip Lim, Dior, Dolce & Gabbana, Celine i drugi. Slika govori više!

Tekst: Ujedinjeno carstvo ljepote. Viktorija nosi top Kamenska Konova, pantalone Emporio Armani, ogrlicu Eddie BorgoAle je u sakou i suknji Proenza Schouler, bluza Pedro Lourenco i minđuše Fallon; Na Antonini je džemper 3.1 Philip Lim i pantalone Fallon; Alina nosi Emporio Armani haljinu, ogrlicu Fallon i narukvicu Eddie Borgo. Sve je tip-top!

Ujedinjeno carstvo ljepote Heroine ruskog modnog carstva

Otmena bjelina i nakit koji sija – sniježne kraljice naslovnice

Njen idol među priznatim modelima je Sindi Kraford (Cindy Crawford), kao i Naomi Kembel (Naomi Campbell), čiju ljepotu naziva fatalnom. Ispred modne agencije “Next models“ dolazi Alina. Ona je u dugoj crnoj haljini sa lakovanim rukavima – od Versace,  prsten i minđuše su antikvitet iz Kentshire New York.

Alina Baikova Heroine ruskog modnog carstva

Provokativna elegancija i siguran korak

Bijela jakna na rajfešlus Diesel Black Gold, nakit je antikvitet iz Kentshire New York, a Alina je brend za sebe.

Alina Diesel Heroine ruskog modnog carstva

Bijela boja prkosi uobičajenostima

 Kada se prirodna ljepota okupi, fotografija dobija posebnu čar.

 

top ukrajinke Heroine ruskog modnog carstva

Tamni džins i Elle promo majice – originalno!

Uspjeh ukrajinskih modela je uvijek bio povod za ponos, ali i zagonetka. Sve su one dostojne naslovnice “Elle”-a. Antoninin look: haljina Litkovskaya, kruna i minđuše Dolce & Gabanna, narukvica i prsten Eddie Borgo, čizme Prabal Gurung. Velika dizajnerska imena na okupu jedne mlade dame.

Antonina Vasiljčenko Heroine ruskog modnog carstva

Mini komadi i maxi ukrasni detalji

Model njujorške agencije “Direct Model Management IMG“ Antonina Vasiljčenko nosi kaput i džemper Celine, minđuše su Fallon.

poput Snezane Heroine ruskog modnog carstva

Kao iz bajke – Snežana i modne zapovijesti

 Viktorija Sasonkina poznatog fotografa Stivena Mejzela (Steven Meisel) smatra za kuma svoje modne karijere. Za “Elle“ pozira u: kaput i ogrlica Versace, haljina Emilio Pucci, narukvice Eddie Borgo, cipele Alexander Wang.

Viktorija Sasonkina Heroine ruskog modnog carstva

Ozbiljnost rock’n’rolla i njegove elegantne namjere

Viktorija je model agencije “Women management”. Na njoj je duks Kenzo, ispod bluza sa karnerima Opening ceremony, minđuše i narkuvice Eddie Borgo.

Viktorija Kenzo Heroine ruskog modnog carstva

Kimono duks i print "oči na sve strane“

Iz agencije “Supreme Management” predstavlja se Ala Kostromičeva. Na njoj su: haljina Giorgio Armani, minđuše i ogrlica Fallon, prsten Eddie Borgo.

Alla Kostromiceva Heroine ruskog modnog carstva

Haljina na otvoreni dekolte za posebne prilike. Zauzmite stav

Ala kaže da nije tako jednostavno biti javna ličnost, koja treba da predstavlja neku vrstu misionera u društvu. Ona je prava dama sa autoritetom u: kaput sa krznom Missoni, top Pedro Lourenzo, suknja Proenza Schouler, polučizmice Gianvitto Rossi i minđuše Fallon.

Alla Heroine ruskog modnog carstva

Otmena i svečana u kompletu i sa visokim ciljevima


Jana Radonjić – ime iza bloga estheticsense, vizuelna umjetnica bavi se estetikom i psihologijom (vizuelnih) umjetnosti, kreativnim pisanjem a često se nađe i u ulozi kostimografa i scenografa. Najviše značaja pridaje „oplemenjivanju društva“ kroz različite umjetničke forme.

Comments