U novoj godini smo nedugo, ali modni stručnjaci su već uspeli da prognoziraju koji su to komadi koji će obeležiti ovu godinu, bilo da je reč high street ili luksuznim brendovima.

Čizme, torbe i pletenina biće neki od hitova “uličnog” stila na početku ove godine, a koji su to najpopularniji komadi otkrivamo ti u nastavku.

Kada govorimo o torbama, Chanel je nedavno lansirao svoj model torbe Chanel 19, za koji mnogi kažu da pretenduje da dostigne jednaku popularnost kao svetski poznati klasik 2.55. Popularnost ove torbe nas nimalo ne čudi, s obzirom na njen vanvremenski dizajn i nepogrešiv kvalitet, koji čine da se osećamo kao prave Parižanke. Pored ove klasične i trendi torbe, koja je dostupna čak u 4 veličine, sve više srca osvajaju i čuvene Bottega Veneta “kroasan” torba, čiji dizajn pruža novu viziju kul luksuzne elegancije, kao i Gucci 1955 Horsebit torba koje bez premca postaju omiljeni modni komadi. Gucci Horsebit torba podjednako definiše brend, kao i sam logotip.

torbe High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Na ulicama modnih centara primećen je par napred kockastih krem čizama, fantastičnih, bilo u dnevnoj, bilo u večernjoj varijanti, kao i šik oversized zeleni blejzer. Bottega Veneta brend dizajnirao je ove neobične, nekada taboo, cipele. Od onih “jastučastih” do onih sa kaišićima, ovaj minimalistički dizajn potpuno je osvežavajuć i neočekivano elegantan. Stilizovane devojke ove sezone odabrale su praktični trend blejzera, a njegova moć učvršćena je zelenom bojom. Ako si ravnodušna prema klasičnim blejzerima, zaljubićeš se u ovaj aktuelni koji sasvim sigurno zauzima glavno mesto na modnoj pozornici ove godine.

Untitled 3 High street komadi koje ćemo nositi u 2020.
Comments