Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Tri saveta za postojani tečni puder

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

“Belogradchishki Skali” – naše omiljeno mesto tradicionalne bugarske hrane! Ovaj mali, porodični restoran ugošćava između 20 i 25 lica, a mušterije variraju od bogataša do prosečno imućnih ljudi. Mada nemamo šansu da idemo tamo onoliko često koliko bismo voleli, vlasnik – visoki, ozbiljan čovek sa dobro očešljanim brkovima – prepoznaće vas odmah po ulasku u restoran, čak i posle pauze neodlazaka od nekoliko godina, i pozdraviti vas kao da ste redovna mušterija. “Samo nemojte objavljivati ništa što nas promoviše, molim vas!” – zamolio nas je prilikom naše poslednje posete, pošto je video da slikamo sto. “Jedan od naših mušterija je napisao članak o nama pre nekoliko godina i posle dugo nisam mogao da se oslobodim promotera koji su mi se pojavljivali na vratima.”

sofija 2 Hit the East: Belogradchishki Skali, Sofija

Omiljeno mesto tradicionalne bugarske hrane

sofia 1 Hit the East: Belogradchishki Skali, Sofija

Nije isključeno da ćete se naći za stolom sa potpunim strancima

Ne očekujte nikakvu fancy uslugu – nije isključeno da ćete se naći za stolom sa potpunim strancima, a ako zatražite meni na engleskom, e, to je tek previše! Ali ako pokušate, pa prstom na meniju uperite u neka čudna slova ispisana ćirilicom, nećete zažaliti – sva jela su pravljena isto kako bi ih naše bake napravile! Ima dosta porodičnih restorana sličnih ovom, ali nijedan nije toliko “realan” kao ovaj. I, poslednja, ali ne i nevažna stvar – cene su i više nego pristojne s obzirom na porciju koju dobijete: cena glavnog jela ne košta više od 3.90 BGN – što je dva evra!

sofija 3 Hit the East: Belogradchishki Skali, Sofija

Sva jela su pravljena isto kako bi ih naše bake napravile

Da biste otkrili više o tim divnim gradovima istočne Evrope, svratite na zvanični sajt brenda Terranova i uđite u odeljak “Hit The East”.

Editors choice