Modne kombinacije zbog kojih ćeš poželeti da jesen traje tokom cele godine!

WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Počelo glasanje publike za izbor najboljih influensera!

5 stvari koje sam naučila tokom studiranja, a nemaju veze sa fakultetom

16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

U Beogradu se može naći veliki broj restorana koji nude specijalitete najraznovrsnijih internacionalnih kuhinja. Postoji takođe i jedan broj zanimljivih manjih restorana ili taverni koji takođe nude specijalitete svetske kuhinje, ali u više domaćinskom ambijentu. U starom delu Beograda, u maloj kaldrmisanoj ulici koja prolazi pored Botaničke bašte, udobno se smestila mala španska taverna, čekajući goste s kojima bi podelila izvanredne ukuse i kulturu ove raznovrsne kuhinje. Svako jelo je ispunjeno ljubavlju i strašću šefa kuhinje Emilija Santamarije, koji je ujedno i vlasnik ovog šarmantnog restorana. Emilio će vam pružiti svoju nepodeljenu pažnju tokom celog boravka u restoranu i usput naučiti kako da uživate u hrani na najbolji mogući način. Od pohovanog patlidžana u medu, samo jedna od mnogih vrsta tapasa, do paelja ili drugih zanimljivih tipično španskih jela, neke koje treba naručiti i dan unapred – svakom detalju ovih jela je pružena najveća moguća pažnja.

dddd Hit the East: El Escondite de Ramiro, Beograd

Bilo da dolazite samo na café cortado ili uživate u ručku ili večeri, svaki trenutak proveden u ovom magičnom mestu će biti ispunjen radošću i strašću za životom

Vojvode Dobrnjca 4, Palilula

Da biste otkrili više o tim divnim gradovima istočne Evrope, svratite na zvanični sajt brenda Terranova i uđite u odeljak “Hit The East”.

Tekst: Isidora Krstić

Editors choice