Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Promocija novih destinacija: Avio-karte počev od 99 evra

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

Tri saveta za postojani tečni puder

Valentine’s Day what?! Mesto na kojem ćeš se odlično provesti sa svojim drugaricama, *onog* dana u februaru!

U Beogradu se može naći veliki broj restorana koji nude specijalitete najraznovrsnijih internacionalnih kuhinja. Postoji takođe i jedan broj zanimljivih manjih restorana ili taverni koji takođe nude specijalitete svetske kuhinje, ali u više domaćinskom ambijentu. U starom delu Beograda, u maloj kaldrmisanoj ulici koja prolazi pored Botaničke bašte, udobno se smestila mala španska taverna, čekajući goste s kojima bi podelila izvanredne ukuse i kulturu ove raznovrsne kuhinje. Svako jelo je ispunjeno ljubavlju i strašću šefa kuhinje Emilija Santamarije, koji je ujedno i vlasnik ovog šarmantnog restorana. Emilio će vam pružiti svoju nepodeljenu pažnju tokom celog boravka u restoranu i usput naučiti kako da uživate u hrani na najbolji mogući način. Od pohovanog patlidžana u medu, samo jedna od mnogih vrsta tapasa, do paelja ili drugih zanimljivih tipično španskih jela, neke koje treba naručiti i dan unapred – svakom detalju ovih jela je pružena najveća moguća pažnja.

dddd Hit the East: El Escondite de Ramiro, Beograd

Bilo da dolazite samo na café cortado ili uživate u ručku ili večeri, svaki trenutak proveden u ovom magičnom mestu će biti ispunjen radošću i strašću za životom

Vojvode Dobrnjca 4, Palilula

Da biste otkrili više o tim divnim gradovima istočne Evrope, svratite na zvanični sajt brenda Terranova i uđite u odeljak “Hit The East”.

Tekst: Isidora Krstić

Editors choice