Knjižara “Elephant” je nastala od online postave i upravo je otvoreno njeno sjajno predstavništvo u ulici Tzar Shishman, koja je puna malih modnih radnji, prodavnica nakita, galerija i barova. Ova malena ulica je pravo alternativno mesto za kupovinu. Knjižaru “Elephant” vodi dvoje ljudi: Maks Brids (Max Breeds), engleski ekspatriota sa adresom u Bugarskoj, i to od 2005. godine i Antonija Toševa (Antonia Tosheva), lokalni entuzijasta koji se bavi engleskom literaturom i jezikom. Ova minijaturna knjižara, koja je bazirana na delima engleske literature, puna je različitih štiva: fikcije, klasici, moderne studije o medijima i feminizmu – samo su neki od žanrova koji mogu da se nađu na policama. I sve je po vrlo pristupačnim cenama!

Sa više od 10,000 naslova u katalogu, imate širok spektar ponuda što, kao i u svakoj radnji polovnih stvari, čini kupovinu još zabavnijom, a naročito kada se popnete na merdevine slonovske visine i sami birate odgovarajući naslov. Pored knjiga, nova prodavnica ima sve vrste dečijih igračaka i puzli, tako da ne verujemo da ćete izaći, a da ništa ne kupite – bez obzira da li je u pitanju knjiga kojom ćete se ugrejati tokom dugih zimskih noći ili poklončić za onog malenog rođaka na kog ste skoro i zaboravili.

hit the east1 Hit The East: Elephant, Sofija

Knjižara “Elephant” - za sve ljubitelje knjiga

hit the east2 Hit The East: Elephant, Sofija

Napravite pauzu baš u ovom kutku

hit the east3 Hit The East: Elephant, Sofija

Obradujte sebe knjigom

Da biste otkrili više o tim divnim gradovima istočne Evrope, svratite na zvanični sajt brenda Terranova i uđite u odeljak “Hit The East”.

 

Comments