Saznaj da li umeš da uživaš u malim radostima na pravi način

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Hit The East: Šta ne smete da propustite u Moskvi?

Hit The East: Šta ne smete da propustite u Moskvi?

Moskva je neverovatan grad, užurban i buran. Nemoguće ga je smestiti u nekoliko reči. Prvo što ugledate jesu gusta mreža puteva, obzorje načičkano oblakoderima, džinovski metro i mnoštvo ljudi. A onda vidite da grad nije samo oblak smoga i saobraćajna gužva. Tu su i parkovi, šumice. Zgrade nisu jednolične. Grozote Staljinove ere mešaju se sa grdosijama od stakla i čelika, a tu su i malene zgrade, raznih klasičnih i savremenih stilova.

Holovka

Isprva deluje kao obični moskovski kraj. Međutim kad priđete vidite da je nešto sasvim drugačije. Tu je stecište neobičnih kompanija kao što je Cheap Trip, kao i dizajnerskih studija, te uopšte kreativnih tipova. Mladi koji ne vole gužvu i velike tržne centre sjate se u Holovku. Uživaju u uličicama, divnim grafitima. Osim što prave sjajnu kafu kakvu nećete naću na drugom mestu u Moskvi, dizajn šoljica je često veoma neuobičajen. Možete da nađete kojekakve zanimljive ručne radove, sitnice za kuhinju i to sve baš ovde u Holovki.

1ma Hit The East: Šta ne smete da propustite u Moskvi?

Grad koji će vas opčiniti

Lužkov most

Ovo je Lužkov most. Pešački prelaz preko vodovodnog kanala Moskve. Tu je šest stabala ukrašenih ljubavnim katancima (katanci u obliku srca na koje parovi upišu ime i “zaključaju” ljubav zauvek). Običaj je nastao u Italiji, a u Moskvi se veoma lepo primio. Most nije samo mesto ljubavi, već i umetnosti. Drveće je postalo umetnička instalacija koja se neprestano nadograđuje, te menja i oblike i boje. Neki katanci su mala umetnička dela, u obliku srca, ukrašeni i oslikani. Ipak, više volim obične katance za vrata, katance na koje mladi ugraviraju imena i datum venčanja. Neki kače i policijske lisice… Šta mislite? Pa, da, sve može…

aa Hit The East: Šta ne smete da propustite u Moskvi?

Svaki kutak Moskve je priča za sebe

Bulevari

Moskovski bulevari čine gotovo savršene kružnice oko gradskog jezgra. Širina moskovskih ulica omogućila je da se tokom proslave gradskog rođendana organizuju tematski bulevari, kao što su modni bulevar, bulevar plesa, bulevar čitalište. Modni bulevar, na primer, bio je ukrašen u rustičnom stilu sa balama sena i izrebarenim bundevama. Zanimljivo je to što je čitalački bulevar bio najposećeniji, jer posle šaha Rusi najviše vole da čitaju.

1maa Hit The East: Šta ne smete da propustite u Moskvi?

Ne propustite da posetite ovaj grad

Da biste otkrili više o tim divnim gradovima istočne Evrope, svratite na zvanični sajt brenda Terranova i uđite u odeljak “Hit The East”.

Editors choice