Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

“Otvoren je novi bar u komšiluku, blizu vašeg radnog mesta, a vi sigurno za to još i ne znate. Povešću vas tamo – ali, nemojte nikome da pričate!” – ovako nas je naš prijatelj uputio na Sterling Club. Pa, upozorenje je došlo malo prekasno s obzirom na to da je priča o ovom mestu već išla od usta do usta i ubrzo se pojavila na vodiču kroz grad – ali, mesto je i dalje jednako fenomenalno kao što je to bilo u prvim danima, i nikada nije prevelika gužva. Dođite do male ulice iza Matematičkog fakulteta (Mathematical College), otvorite vrata antičkog dizajna i naći ćete se na mestu koje podseća na one amsterdamske barove stare po 400 godina, gde prašina na policama datira još iz 19. veka.

Vlasnik, mali lokalni biznismen koji se bavi solarnim sistemima i dugogodišnji je kolekcionar šolja za pivo, pakovanja za cigarete i kojekakvih beskorisnih vintage predmeta, tražio je odgovarajuće mesto na kom bi izložio sve iz svoje kolekcije, te je, konačno, odlučio da otvori bar. Unutrašnjost, koju su sredili mladi dizajneri iz filmske industrije, sjajno je izbalansiran spoj stilova koji se nalaze na samoj granici kiča pomešanog sa atmosferom nekog filma, ali sa šarmom kom će retko ko (ako iko) moći da odoli. Još jedan, sjajni detalj i dodatak celoj atmosferi je unutrašnja “privatna soba” koja je sjajno mesto ako želite da radite na miru ili da imate kartašku turu sa omanjim društvom.

Sterling Bar Hit the East: Sterling Bar, Sofija

Atmosfera kao iz filma

Sterling Bar1 Hit the East: Sterling Bar, Sofija

Enterijer koji će vas osvojiti

Ulica: Ekzarkh Yossif, broj 103

Da biste otkrili više o tim divnim gradovima istočne Evrope, svratite na zvanični sajt brenda Terranova i uđite u odeljak “Hit The East”.

 

Editors choice