10 trikova za postizanje savršenog “no makeup” makeup look-a

Oh-la-la: Beauty trendovi koje ove jeseni “diktira” grad ljubavi – Pariz!

Kako stvarne žene rešavaju najčešće probleme sa kosom?

Mali trikovi koje možeš da primeniš kako bi imala više vremena tokom dana!

Kako da svoj stajling učiniš #streetstyle urbanim uz pomoć samo jednog komada!

WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Po prvi put u Srbiji, izabrani najbolji influenseri u čak 16 kategorija!

Prvi put mama: 9 pitanja o dojenju koja te možda muče, a nisi imala koga da pitaš!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

5 načina da se odgovornije ophodiš prema novcu

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

“Otvoren je novi bar u komšiluku, blizu vašeg radnog mesta, a vi sigurno za to još i ne znate. Povešću vas tamo – ali, nemojte nikome da pričate!” – ovako nas je naš prijatelj uputio na Sterling Club. Pa, upozorenje je došlo malo prekasno s obzirom na to da je priča o ovom mestu već išla od usta do usta i ubrzo se pojavila na vodiču kroz grad – ali, mesto je i dalje jednako fenomenalno kao što je to bilo u prvim danima, i nikada nije prevelika gužva. Dođite do male ulice iza Matematičkog fakulteta (Mathematical College), otvorite vrata antičkog dizajna i naći ćete se na mestu koje podseća na one amsterdamske barove stare po 400 godina, gde prašina na policama datira još iz 19. veka.

Vlasnik, mali lokalni biznismen koji se bavi solarnim sistemima i dugogodišnji je kolekcionar šolja za pivo, pakovanja za cigarete i kojekakvih beskorisnih vintage predmeta, tražio je odgovarajuće mesto na kom bi izložio sve iz svoje kolekcije, te je, konačno, odlučio da otvori bar. Unutrašnjost, koju su sredili mladi dizajneri iz filmske industrije, sjajno je izbalansiran spoj stilova koji se nalaze na samoj granici kiča pomešanog sa atmosferom nekog filma, ali sa šarmom kom će retko ko (ako iko) moći da odoli. Još jedan, sjajni detalj i dodatak celoj atmosferi je unutrašnja “privatna soba” koja je sjajno mesto ako želite da radite na miru ili da imate kartašku turu sa omanjim društvom.

Sterling Bar Hit the East: Sterling Bar, Sofija

Atmosfera kao iz filma

Sterling Bar1 Hit the East: Sterling Bar, Sofija

Enterijer koji će vas osvojiti

Ulica: Ekzarkh Yossif, broj 103

Da biste otkrili više o tim divnim gradovima istočne Evrope, svratite na zvanični sajt brenda Terranova i uđite u odeljak “Hit The East”.

 

Editors choice