5 činjenica koje treba da znaš o TISSUE MASKAMA – najnovijem hit proizvodu u BEAUTY svetu!

5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta!

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

“Otvoren je novi bar u komšiluku, blizu vašeg radnog mesta, a vi sigurno za to još i ne znate. Povešću vas tamo – ali, nemojte nikome da pričate!” – ovako nas je naš prijatelj uputio na Sterling Club. Pa, upozorenje je došlo malo prekasno s obzirom na to da je priča o ovom mestu već išla od usta do usta i ubrzo se pojavila na vodiču kroz grad – ali, mesto je i dalje jednako fenomenalno kao što je to bilo u prvim danima, i nikada nije prevelika gužva. Dođite do male ulice iza Matematičkog fakulteta (Mathematical College), otvorite vrata antičkog dizajna i naći ćete se na mestu koje podseća na one amsterdamske barove stare po 400 godina, gde prašina na policama datira još iz 19. veka.

Vlasnik, mali lokalni biznismen koji se bavi solarnim sistemima i dugogodišnji je kolekcionar šolja za pivo, pakovanja za cigarete i kojekakvih beskorisnih vintage predmeta, tražio je odgovarajuće mesto na kom bi izložio sve iz svoje kolekcije, te je, konačno, odlučio da otvori bar. Unutrašnjost, koju su sredili mladi dizajneri iz filmske industrije, sjajno je izbalansiran spoj stilova koji se nalaze na samoj granici kiča pomešanog sa atmosferom nekog filma, ali sa šarmom kom će retko ko (ako iko) moći da odoli. Još jedan, sjajni detalj i dodatak celoj atmosferi je unutrašnja “privatna soba” koja je sjajno mesto ako želite da radite na miru ili da imate kartašku turu sa omanjim društvom.

Sterling Bar Hit the East: Sterling Bar, Sofija

Atmosfera kao iz filma

Sterling Bar1 Hit the East: Sterling Bar, Sofija

Enterijer koji će vas osvojiti

Ulica: Ekzarkh Yossif, broj 103

Da biste otkrili više o tim divnim gradovima istočne Evrope, svratite na zvanični sajt brenda Terranova i uđite u odeljak “Hit The East”.

 

Editors choice