Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Tri saveta za postojani tečni puder

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Prvo, i dalje najbolje mesto za prehranu u gradu. Ako vam se gricka nešto na brzinu, ali ne biste baš da idete do “Macdo”-a ili “KFC”-a, ovi momci će vam poslužiti izbor od šest-sedam supa svaki dan. Dodajte i sveže pripremljen sendvič ili salatu i spremni ste da istražujete grad u narednih 15 minuta. Italijanski pasulj i kobasica, azijsko sočivo, paradajz sa tunjevinom, šargarepe i korijander, slatki krompir sa đumbirom – ma, šta god poželite! Dnevni meni je objavljen na Facebook stranici, doduše, samo na bugarskom, tako da je vreme da naučite ćirilično pismo!

Nakon instant uspeha od pre nekoliko godina, a zbog ručkova koji su u ponudi, nekoliko drugih mesta je pokušalo da iskoristi istu “samo-supa” šemu – neki od njih čak i u istoj ulici – ali niko, zapravo, nije uspeo ni da priđe ovom kvalitetu. Dobitna kombinacija u lokalu “Supa Star” je vrlo jednostavna – prava, odgovarajuća hrana, osoblje koje je uvek sa osmehom i vesela, lagana unutrašnjost (dizajnirali su je Funkt arhitekte, pogledajte našu zabelešku o lično njihovom mestu – “+Tova”).

sss Hit the East: Supa Star, Sofija

Najbolje mesto za prehranu u gradu

vvv Hit the East: Supa Star, Sofija

Unutrašnjost lokala dizajnirali su Funkt arhitekte

Jedini problem sa ovom brzom zakuskom je što, zapravo, i nije baš tako brza: prijatelji i poznata lica dolaze na ovo mesto stalno, i onaj brzi čin uzimanja supe sa poslužavnika se ubrzo pretvori u jednočasovni razgovor i pravi odlazak na ručak. Ali kad bolje razmislite – to i nije razlog za žaljenje…

Da biste otkrili više o tim divnim gradovima istočne Evrope, svratite na zvanični sajt brenda Terranova i uđite u odeljak “Hit The East”.

Editors choice