Saznaj da li umeš da uživaš u malim radostima na pravi način

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Beauty editorijal: Otkrij njenu tajnu 100% jače kose

Hit the East: The Flea Market, Sofija

Hit the East: The Flea Market, Sofija

Bila je tamo oduvek – otvoren prostor za koji se čini da nema kraja i to na periferiji Sofije, iza groblja i ciganske četvrti. Ne postoji adekvatan razlog zbog kog bi osoba zdravog razuma uopšte posetila ovaj kraj, ali vikendom ujutru iskustvo je sjajno. Nema redova i otezanja – sva dobra su smeštena na ćebad ispred i žagor počinje veoma rano, još od šest-sedam ujutru, kada dileri antikvitetima požure da otkriju svaki novi komad koji može da se kupi i kasnije preproda. Mešavina dobara za prodaju je neverovatna i gotovo da nema šanse da ćete se kući vratiti praznih ruku. Poseta pijaci je a must za međunarodne goste Nedelje dizajna u Sofiji – a što se nas tiče, pronašli smo sjajne komade nameštaja i ukrasa za naše kancelarije i kuće baš na pijaci o kojoj govorimo.

Na ovakvom mestu je cenkanje veoma bitno: cene se često spuste na pola od cene koja je prvenstveno tražena. Naravno, cenkanje je užitak i onome ko prodaje i onome ko kupuje. Ovog puta, uočili smo malenu gomilu stvari iz starog Sovijeta među kojima je bio prastari fotoaparat od 8mm pored smešnog portabl televizora svetlocrvene boje. Maja (Maya), petnaestogodišnja Cigančica koja je stajala pored prvo je tražila deset leva (pet evra) za aparat, ali je onda njen otac, koji je posmatrao situaciju, spazio naš novi, moderni, digitalni aparat i ubrzo odlučio da nam doskoči pričom kako je upravo taj aparat za koji smo zainteresovani bio “profesionalni komad opreme koji je, ujedno, bio i vrlo redak” i da ga je i sam kupio za 50 leva. Konačno, svi smo počeli da se smejemo, naročito Maja, koja je priznala da joj je to bio jedan od prvih, probnih dana na pijaci.

ss2 Hit the East: The Flea Market, Sofija

Naravno, cenkanje je užitak i onome ko prodaje i onome ko kupuje

Oblast Malashevtsi

Da biste otkrili više o tim divnim gradovima istočne Evrope, svratite na zvanični sajt brenda Terranova i uđite u odeljak “Hit The East”.

Editors choice