Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Mikro trend: Ovaj detalj čini da svaki autfit izgleda super-moderno!

Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Hit the East: The Flea Market, Sofija

Hit the East: The Flea Market, Sofija

Bila je tamo oduvek – otvoren prostor za koji se čini da nema kraja i to na periferiji Sofije, iza groblja i ciganske četvrti. Ne postoji adekvatan razlog zbog kog bi osoba zdravog razuma uopšte posetila ovaj kraj, ali vikendom ujutru iskustvo je sjajno. Nema redova i otezanja – sva dobra su smeštena na ćebad ispred i žagor počinje veoma rano, još od šest-sedam ujutru, kada dileri antikvitetima požure da otkriju svaki novi komad koji može da se kupi i kasnije preproda. Mešavina dobara za prodaju je neverovatna i gotovo da nema šanse da ćete se kući vratiti praznih ruku. Poseta pijaci je a must za međunarodne goste Nedelje dizajna u Sofiji – a što se nas tiče, pronašli smo sjajne komade nameštaja i ukrasa za naše kancelarije i kuće baš na pijaci o kojoj govorimo.

Na ovakvom mestu je cenkanje veoma bitno: cene se često spuste na pola od cene koja je prvenstveno tražena. Naravno, cenkanje je užitak i onome ko prodaje i onome ko kupuje. Ovog puta, uočili smo malenu gomilu stvari iz starog Sovijeta među kojima je bio prastari fotoaparat od 8mm pored smešnog portabl televizora svetlocrvene boje. Maja (Maya), petnaestogodišnja Cigančica koja je stajala pored prvo je tražila deset leva (pet evra) za aparat, ali je onda njen otac, koji je posmatrao situaciju, spazio naš novi, moderni, digitalni aparat i ubrzo odlučio da nam doskoči pričom kako je upravo taj aparat za koji smo zainteresovani bio “profesionalni komad opreme koji je, ujedno, bio i vrlo redak” i da ga je i sam kupio za 50 leva. Konačno, svi smo počeli da se smejemo, naročito Maja, koja je priznala da joj je to bio jedan od prvih, probnih dana na pijaci.

ss2 Hit the East: The Flea Market, Sofija

Naravno, cenkanje je užitak i onome ko prodaje i onome ko kupuje

Oblast Malashevtsi

Da biste otkrili više o tim divnim gradovima istočne Evrope, svratite na zvanični sajt brenda Terranova i uđite u odeljak “Hit The East”.

Editors choice