16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Sve pomalo zvuči kao savremena bajka. Ioana, poslovna žena, umorna od finansija i ekonomije kojom se bavi na dnevnoj bazi, odlučuje da otvori sopstveni bar. Pronalazi savršenu lokaciju, ali shvata da bi je renoviranje izašlo mnogo više nego što je planirala. Njen tim dizajnera “Funkt Architects”, već iznervirani što svaki vlasnik upropasti svoj restoran/lokal/bar odmah po otvaranju, odlučuju da od ovog projekta naprave svoje mesto i po svom ukusu. I tako je nastalo ovo partnerstvo pod nazivom “+Tova”, što u slobodnom prevodu znači Uz sve to ili Plus to.

Ovaj bar-prodavnica-galerija-kafe – kako su oni to definisali – jedan je od najlepših i najgostoprimljivijih prostora u kraju – prostran, svetao i tople atmosfere. Uvek je u toku neka izložba fotografije ili grafika na zidovima, i s obzirom na to da su mladi dizajneri iz “Funkt Architects” bili bez mesta na kom bi mogli da prodaju bugarski nameštaj mladalačkog dizajna, to rade ovde, pa je sav nameštaj koji su dizajnirali lokalni umetnici – na prodaju. Ovo je sjajno mesto u kom možete da provedete celo poslepodne i radite na svom laptopu uz kiš ili kolač koji je, naravno, pripremio glavni kuvar – u ovom slučaju, ovu titulu ponela je majka jednog od vlasnika. Ponekad je za kuhinju zadužena i sama Ioana, zajedno sa mladim arhitektama koji se smenjuju iza pulta. A kada se umorite od rada, uveče se uvek nešto dešava – mali koncert, prezentacija knjige, bicikl-zabava ili DJ veče. Postoji nešto i za one koji su više okrenuti zanatskim stvarima – gotovo svakog vikenda možete doći na radionicu i praviti sopstveni nakit, lutke od papira ili cveće od reciklirane plastike.

Tova1 Hit the East: “+Tova”, Sofija

Gotovo svakog vikenda možete doći na radionicu i praviti sopstveni nakit

Tova3 Hit the East: “+Tova”, Sofija

Ovo je sjajno mesto u kom možete da provedete celo poslepodne

Tova2 Hit the East: “+Tova”, Sofija

Jedan je od najlepših i najgostoprimljivijih prostora u kraju

Ulica: Marin Drinov, broj 30

Da biste otkrili više o tim divnim gradovima istočne Evrope, svratite na zvanični sajt brenda Terranova i uđite u odeljak “Hit The East”.

Editors choice