Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Tri saveta za postojani tečni puder

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Zanat je multifunkcionalna radnja koja se bavi proizvodnjom različitih umetničkih predmeta i restauracijom na potpuno jedinstven način. Delatnost radnje je podeljena na više različitih delova; prvi je umetnička reparacija najrazličitijih predmeta, od odeće do nameštaja, na drugom mestu možete kupiti ručno izrađene predmete domaćih umetnika i dizajnera koji koriste sekundarne sirovine pri izradi svojih dela, a potom možete naći vrlo interesantne polovne, dobro očuvane komade odeće ili drugih zanimljivih predmeta. Zanat je potpuno jedinstvena radnja po svojoj nameni u Beogradu. Osnovala ju je grupa mladih ljudi različitih zanimanja koji sarađuju sa velikim brojem zanatlija i umetnika.

Ovde možete doneti bilo kakav stari predmet da mu se ulije potpuno novi život i izgled, gde je pre svega naglasak na kvalitetnoj restauraciji i savremenom dizajnu. Sama radnja je takođe ogledalo delatnosti kojom se bavi, jer je i sama umetnički restaurirana, a da je pritom zadržana većina starog nameštaja i drugih elemenata enterijera. Kombinacija očuvanja starih zanata i restauracije na savremeni način je jedinstven i može se slobodno reći plemenit poduhvat, i zato se poseta ovoj radnji ne sme propustiti.

Zanat Hit the East: Zanat Store, Beograd

Posetite Zanat Store

Zanat1 Hit the East: Zanat Store, Beograd

Sama radnja je ogledalo delatnosti kojom se bavi

Zanat2 Hit the East: Zanat Store, Beograd

Potpuno jedinstvena radnja po svojoj nameni

Ugao Šafarikove i Đure Daničića

Da biste otkrili više o tim divnim gradovima istočne Evrope, svratite na zvanični sajt brenda Terranova i uđite u odeljak “Hit The East”.

Autor: Isidora Krstić

Editors choice