Nakon dugog leta, sunca, vrućine i ostalih faktora koji su izazvali dehidrataciju naše kože, stiže jesen pa i zima od kojih možemo očekivati samo da istaknu oštećenja koja smo doživeli tokom leta. Ako do sada niste razmišljali o tome, sada je pravo vreme da napravite taktičko-tehnički plan pronalaska najbolje kozmetike za negu u ovim hladnijim danima koji nam predstoje. Ma koliko svaka žena volela da kupuje kozmetiku, budžet nikada nije dovoljan za sve ono što bismo želele, a najgore je od svega, što često ne znamo ni šta tačno želimo. Postavlja se pitanje: Kako obezbediti najbolju negu za sebe a uštedeti novac?

Da li zamišljate da postoji neko ko će vam pružiti nekoliko kozmetičkih proizvoda koji će biti ono što vam odgovara? Uštedele biste vreme a sigurno i novac. Ne biste lutale i pregledale police sa bezbroj kozmetičkih proizvoda i na kraju ostale zbunjene… Moramo vas obradovati i reći da neko takav zaista postoji a to je GlamBox Srbija. Iz udobnosti svoje fotelje, potrebno je samo da se registrujete na njihovom sajtu, obavezno popunite svoj beauty profil i poručite svoj GlamBox. GlamBox tim svakog meseca pakuje jednu posebnu kutiju samo za vas, pažljivo čitajući i analizirajući vaš beauty profil i na taj način bira proizvode koji će najbolje odgovarati vašem tipu kože, kose, mirisnim notama i sl.

jesen1 Stiže hladno vreme... Kako da odabereš najbolju negu za sebe?

U kutiji se uvek nalazi pet do šest kozmetičkih proizvoda koji su namenjeni baš vama. Bilo da je u pitanju nega kose, tela, lica ili dekorativna kozmetika, garantujemo vam da će vas ova kutija veoma obradovati.

Sigurni smo da su vredni ljudi iz GlamBox tima pripremili divne proizvode koji će vam ulepšati jesen i sigurno uštedeti vreme i novac otkrivajući vam fantastične kozmetičke proizvode poznatih brendova.

Ko zna, možda se u nekom od narednih izdanja krije vaš budući najomiljeniji proizvod bez kog ne biste mogli da zamislite svoj život?

Zabavi se, otkrij nove kozmetičke proizvode i uživaj u nezi sa njima – poruči svoj jesenji GlamBox!

Stoga ne propustite da  posetite GLAMBOX na zvaničnom sajtuFacebookuTwitteruInstagramuPinterestu i osigurate sebi kutiju radosti.

Comments