H&M sa zadovoljstvom najavljuje vest o kolaboraciji sa legendarnom britanskom kućom tekstila i tapeta – GP & J Baker, osnovanom još davne 1884. godine. Nova kolekcija za žene obiluje arhivskim GP & J Baker printovima koju su uradili H&M dizajneri i koja će se naći u prodaji u H&M prodavnicama širom sveta od 2. avgusta.

GP J Baker x HM – Campaign images 1 e1532957404431 H&M i GP & J Baker dizajnirali novu kolekciju za žene

“Uzbuđeni smo i počastvovani što sarađujemo sa H&M-om. Printovi odabrani za ovu kolekciju su jedinstveni DNK GP & J Baker brenda. Izabrani su neki od najlegendarnijih i najcenjenijih printova, i gledajući kako nastavljaju svoj put u jednoj novoj areni, u inovativanom i interestantanom svetu mode je divna perspektiva”, rekla je En Grafton, generalna direktorka GP & J Baker-a.

GP J Baker x HM – Campaign images 2 e1532957429934 H&M i GP & J Baker dizajnirali novu kolekciju za žene

Kolekcija je jednostavna i jasna, sa širokim rasponom sofisticiranih i romantičnih komada. Siluete su dugačke, fluidne i naglašene, sa detaljima kao što su istaknuta ramena, balon rukavi, čipkasti umeci i kontrastni printovi.

GP J Baker x HM – Campaign images 8 e1532957453836 H&M i GP & J Baker dizajnirali novu kolekciju za žene

“Divan je momenat u modi za printove i šare od kojih se prave jedinstveni komadi odeće i uzbuđeni smo što sarađujemo sa tako prestižnom kućom tekstila i tapeta. Komadi iz kolekcije su ženstveni i upečatljivi i naročito će se dopasti onima koji vole i modu i dobre printove”, izjavila je Pernila Volfart, glavna dizajnerka u H&M-u.

 

Comments