Hot topics

Jutarnji rituali kod kuće koje ćeš želeti da zadržiš i kada pandemija prođe

Zablude o problematičnoj koži u koje treba da prestaneš da veruješ + kako se zaista neguje ovaj tip kože

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

H&M sa radošću najavljuje saradnju sa švedskim modnim brendom Eytys iz Stokholma, poznatom po svojim karakterističnim cipelama sa masivnim đonom, uniseks pristupu i savršeno dizajniranoj garderobi. Eytys x H&M linija sastojaće se od cipela, odeće i modnih dodatka za odrasle i odabranih stvari za decu, a biće dostupna u H&M prodavnici u Knez Mihailovoj od 24. januara 2019. godine.

6069A 02 e1544629934902 H&M i kultni brend Eytys napravili uniseks kolekciju obuće, odeće i modnih dodataka

Dizajnerski pristup i celokupan duh Eytys-a ukorenjen je u digitalnoj eri, ali i u slobodi koja se ogleda u rasterećenosti polom i godinama. Dizajnerski timovi oba brenda izvukli su suštinu iz Eytys DNK i napravili modernu uniseks kolekciju koja sadrži patike, cipele, čizme, zajedno sa jaknama, bluzama, kao i pantalonama i džinsom, koji su izrađeni od pamuka, veštačke kože, najlona i sirovog denima. Sva obuća ima karakterističan Eytys đon, dok je odeća kockastog oblika i ne pravi razliku između žena i muškaraca. Sve može da se kombinuje bez mnogo truda, odgovara svakom raspoloženju i dozvoljava kupcima da pokažu sigurnost i u sebe i u svoj stil.

6069A 04 e1544629957653 H&M i kultni brend Eytys napravili uniseks kolekciju obuće, odeće i modnih dodataka

“Ovom kolaboracijom hteli smo da upoznamo H&M kupce sa našom robusnom dizajnerskom filozofijom, gde funkcija trijumfuje ukrštanjem stilova koji obuhvataju sve polove. Kolekcija je sva u proporcijama – kreira posebne uniseks oblike, igra se sa opuštenim siluetama i cipelama sa masivnim đonom. To je Eytys-ova ideja o “generičkom izgledu”, koja bi trebalo da podigne integritet, stav i poverenje”, kaže Mark Šiler, kreativni direktor Eytys-a.

6069A 05 e1544629974112 H&M i kultni brend Eytys napravili uniseks kolekciju obuće, odeće i modnih dodataka

“Divimo se tome što Eytys ima izrazito jasan stil i inicijalno smo im pristupili sa idejom da naprave kolekciju cipela, ali je vrlo brzo odlučeno da će kompletna kolekcija – obuća, odeća i modni dodaci, omogućiti našim kupcima da stvarno dožive estetiku i duh brenda. Ovom saradnjom želimo svojim kupcima da ponudimo potpuni izgled koji se sastoji od glomaznih cipela i jednakih krojeva bez podele na polove”, izjavio je Ros Lajdon, vršilac dužnosti dizajnera muške odeće u kompaniji H&M.

 

Editors choice