Kao dodatna energija na početku nove godine, H&M Move najavljuje izlazak nove Empower kolekcije koja će osnažiti sve da se pokrenu bez obzira da li hodaju, trče, okreću se, preskaču, skaču, savijaju se ili se istežu. Moderna i funkcionalna kolekcija namenjena ženama, muškarcima i deci predstavljena je 12. januara.

Nova kolekcija napravljena je od DryMove™ materijala koji garantuje lakoću pokreta dok upija vlagu s kože, pruža dodatnu podršku i komfor. Narandžasta i kobalt plava boja čine ovu kolekciju modernom i nosivom, što najbolje potvrđuju predvodnici Džejn Fonda, Džakvel Najt i Zlatan Ibrahimović, koji će zajedno sa H&M Move pokrenuti ceo svet.

HM Move 5 1 H&M Move okupio Džejn, Zlatana, Džakvela i Nađu – svoje pokretače u novoj godini

“Kada je reč o aktivnosti, svako treba da se fokusira na ono što mu najviše prija. Takođe, dobro bi bilo da probate i neke nove pokrete, jer tako ćete iskusiti nešto novo. Poenta je da se zabavite. Ukoliko mogu da inspirišem ljude da se pokrenu, onda za sebe mogu da kažem da sam uspešan”, izjavio je Zlatan Ibrahimović, profesionalni fudbaler i multipokretač.

Pored Džejn, Džakvela i Zlatana, H&M Move pokretu pridružila se i Nađa Nadim, nekada izbeglica iz Avganistana koja je postala profesionalna fudbalerka i doktor medicine.

HM Move 1 1 H&M Move okupio Džejn, Zlatana, Džakvela i Nađu – svoje pokretače u novoj godini

“Svakodnevno kretanje je dobro za vas, ali to ima mnogo veću moć. To nije samo pitanje aktivnosti i blagodeti za vaše zdravlje, već sport i kretanje mogu da promene stvari oko vas”, rekla je Nađa.

Izlazak nove kolekcije proslavljen je zabavnim filmom u kojem se brend pokretačima pridružuju profesionalni biciklisti, odbojkaši i drugi kako bi zajedno isprobali nove pokrete.

HM Move 3 1 H&M Move okupio Džejn, Zlatana, Džakvela i Nađu – svoje pokretače u novoj godini

“Okupiti Džejn, Zlatana, Džakvela i Nađu kao predvodnike promena je sjajno, jer svi delimo istu misiju – da pokrenemo ceo svet. Kada vidite njih četvoro kako se kreću i zabavljaju u našoj Empower kolekciji, jednostavno im se morate pridružiti i tako započeti godinu. Oni su pravi motivatori,” naglasio je Sajmon Braun, generalni direktor H&M Move-a.

H&M Move Empower kolekcija biće dostupna u 2.400 prodavnica širom sveta kao i na hm.com/move.

Comments