Hot topics

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Brze ideje kako da unaprediš svoj zimski stajling

#beautyresolutions: ClearLift & NIR savršena Derma Viva kombinacija za najbolju godinu za tebe i tvoju kožu!

#beautyresolutions: Top 3 beauty proizvoda za blistavu kožu u prazničnoj sezoni – ali i nakon nje!

Savršena vina za savršen ulazak u 2020!

#beautygoals za 2020: Hidrirana i negovana koža i kako je najzad učiniti takvom

Poklon ispod jelke kom će se obradovati svaki pravi #fashionista

8 znakova da te tvoja maca voli + kako da joj uzvratiš

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

H&M sa zadovoljstvom najavljuje da će po drugi put sarađivati sa inovativnim holandskim brendom Love Stories, ovog puta na kolekciji kupaćih kostima, koji su isto koketni kao i donji veš koji proizvode. Love Stories Swimclub x H&M zajednički su dizajnirali Marluš Huderman, osnivač brenda, i H&M dizajneri, a kolekcija će biti u prodaji od 13. juna u H&M prodavnicama u Knez Mihailovoj i Delta City-ju.

Love Stories Swimclub x H&M sadrži sve ono što je prethodnu fantastičanu kolekciju donjeg veša učinilo tako uspešnom – pastelne boje, romantični printovi i predivni krojevi. Svaki komad može da se kombinuje, čime je kolekcija ostala dosledna “mix’n’match” ideji Marluš Huderman.

1389 Spread 1 ForPress Highres e1559124846153 H&M ponovo sarađuje sa brendom LOVE STORIES: Ekskluzivna linija kupaćih kostima od 13. juna 1389 Spread 2 ForPress Highres e1559124856599 H&M ponovo sarađuje sa brendom LOVE STORIES: Ekskluzivna linija kupaćih kostima od 13. juna

“Ostvario mi se san da ponovo sarađujem sa H&M-om, nudeći kupcima Love Stories estetiku po H&M cenama. Love Stories Swimclub x H&M kolekcija je, kao i prethodni put, ostala verna “mix’n’match” principu i dizajnirana je za zabavno leto, bilo da se relaksirate uz koktel, ili volite da plivate”, kaže Marluš Huderman.

Inspirisana fotografijama Slima Arona iz sedamdesetih godina prošlog veka, nastalih kraj bazena i letovanjima Hudermanove na Ibici, kolekcija daje alternativu i ženi koja hoće aktivno da provede odmor, i onoj koja bi samo da se opusti. Paletom dominiraju tamno roze, vintage zelena i boja mandarine. Retro bandane, “trougao” bikiniji i kupaći kostimi bez ramena nadahnuti su donjim rubljem, dok je inspiracija za ronilačko odelo i kostim iz jednog dela sa kaišom nastala od tradicionalnih surferskih stilova. Letnji modni dodaci, kao što su peškiri, sarong, torbe i ležerne tunike za plažu, dolaze u komplementarnom, nenaglašenom animal printu i sa sofisticiranim monogramima.

1389 Spread 3 ForPress Highres e1559124888681 H&M ponovo sarađuje sa brendom LOVE STORIES: Ekskluzivna linija kupaćih kostima od 13. juna 1389 Spread 4 ForPress Highres e1559124897326 H&M ponovo sarađuje sa brendom LOVE STORIES: Ekskluzivna linija kupaćih kostima od 13. juna

“Ova koketna kolekcija mix’n’match  kupaćih kostima je savršen izbor za odmaranje uz bazen ili za zabavu na plaži, za ležerno presvlačenje u tuniku i odlazak u susret prijateljima. Kolekcija je lepšava i elegantna, sa zanimljivom paletom boja i krojevima koji laskaju telu. Nadamo se da će ova kul kolekcija nadahnuti naše kupce da istraže svoj lični, letnji stil”, kaže Maria Ostblom, glavna dizajnerka ženske odeće u H&M-u.

1389 Spread 5 ForPress Highres e1559124942624 H&M ponovo sarađuje sa brendom LOVE STORIES: Ekskluzivna linija kupaćih kostima od 13. juna 1389 Spread 6 ForPress Highres e1559124951705 H&M ponovo sarađuje sa brendom LOVE STORIES: Ekskluzivna linija kupaćih kostima od 13. juna

Editors choice