H&M proslavio dolazak kolekcije Conscious Exclusive 2018 intimnim koktelom u Los Anđelesu, na kome su između ostalih bili prisutni i zvezda kampanje Kristi Tarlington Berns, Paris Džekson, Naomi Heris, Kejt Bozvort i Amanda Sajfred. Kolekcija, inspirisana kreativnim domom švedskih umetnika Karin i Karla Larsona sa kraja 19. i početka 20. veka, pojaviće se 19. aprila u H&M prodavnici u Knez Mihailovoj kao i u drugim izabranim H&M radnjama širom sveta.

hm ce18 la event1 ann sofie johansson christy turlington burns H&M se zaputio ka Holivud Hilsu da proslavi dolazak kolekcije Conscious Exclusive 2018

Događaj na kojem je bilo puno poznatih ličnosti i koji je organizovala An-Sofi Johanson, kreativna savetnica u H&M-u, održan je u legendarnoj kući Garcia House koju je projektovao arhitekta Džon Lautner.

„Bilo je divno videti toliko komada iz kolekcije Consious Exclusive na tako inspirativnim ljudima večeras. Izuzetno smo ponosni što ovom kolekcijom nastavljamo da budemo pioniri – na primer, cvetni komadi od žakarda i čipkane haljine napravljeni od materijala ECONYL® zaista ističu predivnu izradu i moćnu ženstvenost kolekcije Conscious Exclusive i jasno pokazuju da održivost i moda idu zajedno,” rekla je An-Sofi Johanson.

hm ce18 la event1 H&M se zaputio ka Holivud Hilsu da proslavi dolazak kolekcije Conscious Exclusive 2018

Kolekcija Conscious Exclusive je redovna kolekcija izuzetnih komada odeće koja ukazuje na sve brojnije mogućnosti u održivosti mode sa fokusom na razvoj i inovacije. Ove godine H&M po prvi put predstavlja ECONYL® – 100% regenerisano najlonsko vlakno napravljeno od ribarskih mreža i drugog najlonskog otpada i prvi put i reciklirano srebro.

hm ce18 la event paris jackson2 H&M se zaputio ka Holivud Hilsu da proslavi dolazak kolekcije Conscious Exclusive 2018

„Ponosna sam što sam deo kampanje H&M Conscious Exclusive. Stvarno mi se dopada što su kreirali tako lepu održivu modu i podigli svest o tome šta svako od nas može da uradi za bolju zaštitu planete,” rekla je Kristi Tarlington Barns.

hm ce18 la event kate bosworth H&M se zaputio ka Holivud Hilsu da proslavi dolazak kolekcije Conscious Exclusive 2018

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Comments