Možda si već koristila usluge profesionalnog astrologa koji ti je predvideo udaju još pretprošle godine, a nisi se udala. Ili ti je isti možda rekao da ćeš stati na ludi kamen kroz otprilike dva meseca, a ti, zaključno sa današnjim danom, još uvek nisi ni našla dečka.

Možda i ne koristiš usluge astrologa, a ipak se pitaš… zašto si u tridesetim još uvek slobodna devojka i kada će svanuti taj dugoočekivani dan o kome maštaš još od kada si napunila deset godina – dan tvoje udaje.

E, pa došlo je vreme da baciš karte, pasulj i bob – i spremiš venčanicu!

Pravilo 1 – Nećeš se udati za šeika

Koliko god izgledala dobro, vrlo je mala šansa, u realnom životu, da ćeš se udati za svog bogatog princa iz bajke. Zaboravi na šeike, tajkune, milionere, rođake Miroslava Miškovića, zaobiđi kriminalce, raznorazne skorojeviće i Zvezde Granda. Tvoj budući suprug najverovatnije će biti neki mladić prosečnog izgleda, ili malo lepši od toga, a plata će mu takođe biti prosečna, ili malo veća od toga. Pretpostavljam da će imati fakultetsku diplomu i da će biti u stanju da ti pomogne da nađeš posao. Ako i dalje ciljaš na šeike – prestani da živiš u bajci.

Comments