Dobro došli u novo doba istorije čovečanstva – doba veštačke inteligencije. Već smo prekoračili prag tehnologije koja će zauvek promeniti i oblikovati svet kakav znamo, jer se veštačka inteligencija ubrzano i nezaustavljivo razvija. Vreme je da i ti iskoristiš moć ove revolucionarne tehnologije!

Svaka oblast ljudskog delovanja uskoro će biti transformisana – ili već jeste – jer nam AI donosi ubrzan razvoj mnogih oblasti koje će koristiti čoveku, od proizvodnje, preko najrazličitih usluga, do medicine. Ali, veštačka inteligencija će pre svega unaprediti tvoju svakodnevicu kao ništa drugo do sada – pomoći će ti da donosiš pametnije i informisanije odluke, da brže obavljaš sve poslove i obaveze, brže učiš, kao i da minimiziraš sve moguće greške. Nešto poput magije – ali je vrlo stvarno!

Sada imaš jedinstvenu priliku da doživiš “magiju” veštačke inteligencije u svom džepu – i da baš svaki dan uživaš u svim benefitima AI tehnologije. U Srbiju je stigao HONOR Magic6 Pro, uređaj koji veštačku inteligenciju koristi na potpuno revolucionaran način i redefiniše pojam “pametnog” telefona.

Evo kako HONOR Magic6 Pro veštačku inteligenciju stavlja u službu svih tvojih želja i potreba.

389A8325 Magija veštačke inteligencije u tvom džepu: Zašto je HONOR Magic6 Pro najuzbudljiviji telefon koji se pojavio u Srbiji?

Magija pogleda i namere

HONOR zastupa otvoren i kolaborativan pristup u eri veštačke inteligencije, što znači da sarađuje sa vrhunskim stručnjacima iz industrije kako bi predstavio najnaprednije mogućnosti sadašnjim i budućim korisnicima. Rezultat takve “filozofije” je MagicOS 8.0, najnovija verzija operativnog sistema zasnovanog na Androidu, koji uvodi HONOR AI u tvoju svakodnevicu – na zapanjujuće načine.

HONOR AI je prvi u industriji koji se fokusira na tvoju nameru, a najčudesnija funkcija ove tehnologije je demonstrirana na jednom inovativnom eksperimentu, koji će ti dočarati šta sve budućnost donosi.

HONOR Magic6 Pro ima sistem za praćenje očiju koji se oslanja na veštačku inteligenciju, a pomoću kojeg se funkcije na telefonu mogu aktivirati samo putem pogleda! 

To u teoriji znači da se automobilom može upravljati pogledom – čak i kad u vozilu nema ljudi. Ovaj eksperiment su sproveli stručnjaci iz automobilske industrije, koji su demonstrirali sposobnost upravljanja vozilom putem praćenja pokreta očiju, koristeći naprednu funkciju HONOR Magic6 Pro uređaja. Uspeli su da pokrenu i zaustave automobil – pogledaj kako.

Ovaj eksperiment prikazuje šta će sve biti moguće uz HONOR Magic6 Pro, ali tek te očekuje prava magija – predstavljamo kako će AI promeniti tvoj život.

Magic Capsule i Magic Portal - AI funkcije koje tvoj život čine lakšim

HONOR Magic6 Pro koristi veštačku inteligenciju najbolje vrste – onu koju zapravo nećeš ni primetiti, ali će svaki tvoj dan učiniti lakšim. HONOR AI besprekorno radi kako bi učinila tvoju kameru pametnijom, produžila trajanje baterije i omogućila brzo otvaranje aplikacija.

Prvo, upoznaj dve funkcije koje će ti omogućiti da HONOR Magic6 Pro koristiš intuitivno – Magic Capsule i Magic Portal. 

Više nikada nećeš morati neprestano da izlaziš i ulaziš iz različitih aplikacija koje koristiš istovremeno, jer ih Magic Capsule sve “smešta” u baner sa obaveštenjima na vrhu ekrana. Jednostavnim dodirom, proširuje ih i nudi dodatne informacije i povezane opcije, što daje maksimalnu produktivnost i efikasnost. 

S druge strane, Magic Portal čini HONOR Magic6 Pro “pametnim” uređajem u pravom smislu te reči, jer koristi snagu veštačke inteligencije da razume poruke i ponašanje korisnika. Bilo koju reč ili sliku na koju naiđeš možeš da obeležiš i direktno “ubaciš” u aplikaciju koja ti je potrebna – bilo da je to Google ili neka društvena mreža. Na primer, adresu možeš direktno da ubaciš u Google Maps, bez dosadnog kopiranja. Magic Portal podržava preko 100 najčešće korišćenih aplikacija širom sveta – zaista impresivno!

AI u službi savršene fotografije i dugotrajne baterije

Znamo da ti je kamera važna, zato je HONOR Magic6 Pro ponovo pomerio granice kad je reč o fotografiji i video-snimku. Više nikada nećeš morati da razmišljaš o osvetljenju, niti o “hvatanju” pravog trenutka za klik.

Veštačka inteligencija kompanije HONOR nije zadužena samo za filtere za slike.  HONOR Magic6 Pro poseduje HONOR AI Motion Sensing Capture, napredni AI algoritam za snimanje, koji bez napora predviđa i snima ključne trenutke u ultravisokom kvalitetu. AI analizira snimak u realnom vremenu i podešava postavke sa preciznošću profesionalnog fotografa, tako da ćeš uvek imati savršeni kadar.

Takođe, vreme je da se oslobodiš punjača! HONOR Magic6 Pro ima vrhunsku bateriju koja radi i na najnižim temperaturama, ali i AI pristup upravljanja energijom. HONOR AI neprestano uči vaše navike i prilagođava potrošnju energije, produžavajući vek baterije – bez žrtvovanja performansi. 

HONOR Magic6 Pro - uređaj koji uči od tebe

Prava magija veštačke inteligencije je njena sposobnost da uči od nas – a HONOR je to primenio na novom Magic6 Pro uređaju.

HONOR Magic6 Pro je telefon koji prati tvoja interesovanja, aplikacije koje koristiš, kao i tvoje potrebe – a trudi se da resursi uvek budu usmereni na ono što je najvažnije. To znači da vremenom korišćenje uređaja biva sve lakše i efikasnije.

Primer za to je baterija, ali i osvetljenost displeja, jer AI prati vaš ritam spavanja i prilagođava temperaturu boje ekrana, kako bi unapredila kvalitet odmora.

Jasno je da ne postoji uređaj koji se toliko prilagođava tvom jedinstvenom tempu života bolje od HONOR Magic6 Pro pametnog telefona. Ovo je tehnologija sledeće generacije, koja svojim mogućnostima zaista podseća na magiju – i može se naći u tvom džepu!

Produkcija: WANNABE MEDIA STUDIO

1 1 Magija veštačke inteligencije u tvom džepu: Zašto je HONOR Magic6 Pro najuzbudljiviji telefon koji se pojavio u Srbiji?

Za više informacija o HONOR Magic6 Pro telefonu, ali i drugim HONOR proizvodima, posetite njihov sajt, Instagram, TikTok i Facebook stranicu.

Comments