5 činjenica koje treba da znaš o TISSUE MASKAMA – najnovijem hit proizvodu u BEAUTY svetu!

5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta!

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

ovan21111111 Horoskop: 12. jula  19. jula

Trenutno ste u mnogim poslovnim pojektima, planovima i poslovima, ali sve što želite je malo mira i odmora. Fokusirajte se na porodicu i dajte sebi malo vremena da razmislite, shvatite gde ste u prošlosti pravili greške i šta ćete izmeniti u budućnosti. Za vikend ćete biti puni energije i neke zanimljive stvari i zanimljivi događaji okupiraće vam pažnju. Razmislite o tome čime biste zaista voleli da se bavite u životu.

bik21111111 Horoskop: 12. jula  19. jula

Ovo je dobra nedelja kada je u pitanju posao, finansije i ulaganja. Slušajte svoju intuiciju kada vam treba odgovor na neka pitanja koja vas već dugo more. Ovo je nedelja dobre saradnje, pa ćete konačno jedan veoma zahtevan posao uspeti da privedete kraju. Imate želju da se spakujete i otputujete i baš to bi i trebalo da uradite!

blizanci21112111 Horoskop: 12. jula  19. jula

Poziv za neki društveni događaj dolazi u pravom trenutku. Do kraja nedelje imaćete mnogo prilika za druženje i muvanje. Zajedno sa ovim, dolaze i vesti o tome kako ćete dobiti i neki priliv novca ili biti dodatno plaćeni za neki posao. Imate i povoljne prilike da se zaljubite. Zbližićete se sa nekim i do kraja vikenda već ćete osećati leptiriće u stomaku.

rak21111111 Horoskop: 12. jula  19. jula

Vreme najviše provodite u opuštanju. Nađite vremena za neki hobi ili razbibrigu. Najpametnije bi vam bilo da se posvetite ljubavnom životu. Ništa vas ne može bolje razmrdati nego malo strastvene akcije. Osećaćete strast, ali u isto vreme bićete i veoma osetljivi i ranjivi. Želećete da partner to primeti i da vam posveti posebnu pažnju.

lav21111111 Horoskop: 12. jula  19. jula

Imate mnogo prilika da se družite ove nedelje i iskoristite to. Zanemarite uobičajene navike i uradite nešto što vama možda i nije svojstveno. Videćete kako će vam se život promeniti na bolje. Fokusirajte se na duhovnost i nađite vremena ma šta radili da se opustite i razmislite o svojim postupcima. U ovim trenucima javiće vam se najčudnije moguće ideje koje kasnije možete veoma dobro iskoristiti.

devica31111111 Horoskop: 12. jula  19. jula

Kada je posao u pitanju, istražite neke nove ideje i drugačije načine. U suprotnom samo ćete se vrteti ukrug i nikada nećete izaći na kraj sa problemima. Jedno poznanstvo će vam biti od posebne koristi ove nedelje. Uz pomoć te osobe, doživećete veliki uspeh na poslu. Za vikend ćete uživati u ljubavi.

vaga21111111 Horoskop: 12. jula  19. jula

Krajnje je vreme da se fokusirate na svoje ciljeve, vredno zapnete i krenete napred. Ipak, s druge strane, voleli biste i da se upustite u neku avanturu i da doživite neku romansu. Sve ovo može vas malo udaljiti od planova, ali vi se ne dajte! Uz dobru organizaciju, možete da postignete i jedno i drugo i da budete uspešni na oba polja. Sve što treba jeste da napravite dobar plan!

skorpija21111111 Horoskop: 12. jula  19. jula

Ovo je dobro vreme da istražite svoje opcije i da unapredite svoje veštine, pošto to može rezultirati napretkom u poslu ili dobijanjem bolje ponude. Povrh toga, trebalo bi da se posvetite planiranju putovanja i da rezervišete sobe i kupite karte na vreme. Kada su veze u pitanju, vaš seksualni život je odličan. U subotu malo spustite loptu kako se ne biste posvađali sa nekim prijateljem.

strelac21111111 Horoskop: 12. jula  19. jula

Obećavajuće su šanse kada je ljubav u pitanju. Velike su šanse da ćete sresti nekog u koga ste ranije bili zaljubljeni. S druge strane, neko vas toliko privlači da bi to uskoro moglo da preraste u nešto više. Imate problema sa novcem, jer dugo čekate neku isplatu, a ni na poslu niste mnogo zadovoljni. Potrebno vam je malo vremena za odmor.

jarac21111111 Horoskop: 12. jula  19. jula

Napredujete u poslu i stupate u vezu sa pravim ljudima. To sve rezultira povoljnim poslovnim prilikama. Ključ vašeg uspeha u poslu su ljudi koje poznajete! Ide vam i na ljubavnom planu, jer konačno ćete saznati neke stvari koje su vas dugo mučile. Ukoliko niste bili sigurni na čemu ste sa nekim, sada ćete to raspraviti i to onakako kako priželjkujete!

vodolija21111111 Horoskop: 12. jula  19. jula

Ova nedelje ste veoma srećni i pozitivni. Imate novu priliku da budete srećni i iskoristite je! Duge veze mogu se osvežiti, a ukoliko ste u nekoj tajnoj vezi, sada možete početi da konačno budete normalan par. Sve se može rešiti razgovorom, jer i kada mislite da ljudima nije stalo, verujte da brinu za vas. Za vikend vas čeka posebna prilika za dejt.

ribe21111111 Horoskop: 12. jula  19. jula

Neka tajna će biti otkrivena što će uticati na to da se vaša ljubavna veza produbi i postane ozbiljnija. Zabavljaćete se ove nedelje i provesti mnogo prijatnih trenutaka, posebno u kući! Za vikend je vreme za zabavu, tako da iskoristite ovo vreme da napunite baterije kako biste bili u stanju da preživite poslovne obaveze koje će uslediti.

Lenka Gatić

Editors choice