5 načina kako da boostuješ svoju BFF da ima više samopouzdanja

Mali saveti kako da tvoja koža duže ostane sjajna i mladolika

Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Novi gradovi čekaju na tebe! Evo gde sve možeš jednostavno da otputuješ ovog proleća!

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

ovan21111114 Horoskop: 2. avgusta – 9. avgusta

Jul je za vas bio izuzetno težak mesec pa ćete tek krajem sledeće nedelje moći da odahnete kada je vaš posao u pitanju. Sledeće nedelje je idealno vreme da odete na odmor. Ukoliko iza sebe imate neke nerešene projekte ili neka nerešena lična pitanja, mogućeje da ćete u sledećem periodu pronaći rešenje. Slobodni će imati mogićnost da upozanaju jednu zanimljivu osobu. Sledeća nedelja je pravo vreme da provedete više vremena sa voljenom osobom.
bik21111112 Horoskop: 2. avgusta – 9. avgusta

Sledeća nedelja je ključna za vas kada je u pitanju neki posao koji ste započeli, pa bi trebao da pripazite šta radite. Na poslu vam se mogu desiti neke značajnije promene kada je u pitanju promena položaja na kojem radite. Nedelja pred vama odlična je za rešavanje ljubavnih pitanja. Razmislite koliko vam je stalo do voljene osobe i pokažite emocije.

blizanci21112112 Horoskop: 2. avgusta – 9. avgusta
Nedelja pred vama može doneti nesuglasice na poslu. Mogući su problemi sa kolegama i  loša komunikacija. Vodite računa šta i kome pričate na poslu. Slobodni mogu upoznati osobu sa kojom će odmah ući u fert, međutim moguće je da ta osoba neće zadovoljiti vaša očekivanja.
rak21111112 Horoskop: 2. avgusta – 9. avgusta

Rakovi ove nedelje mogu pretrpeti ogromene promene na poslu. Može se desiti da dobijete otkaz ili promenu radnog mesta. Ako ste se odlučili da sledeće idete nedelje na godišnji, najbolje bi bilo da ga odložite. Situacija je srugačija kada je ljubav u pitanju. Moguće je da počnete avanturu ili neko poznanstvo koje će prerasti u nešto više. Zaljubljeni će provesti vreme zajedno.

lav21111112 Horoskop: 2. avgusta – 9. avgusta

Period pred vama je stabilan i ovo je vaš mesec pa možete očekivati promenu na poslu ili povišicu. Moguće su nove poslovne mogućnosti  ili proširenje posla. Kada je ljubav u pitanju vaša situacija nije baš najbolja. Moguće je da ćete ući u sukob sa čalanovima porodice, pudite strpljuvi i rešite nesuglasice

devica31111112 Horoskop: 2. avgusta – 9. avgusta

Situacija na poslu nije baš najbolja pa je zato bolje da napravite pauzu i odmorite se od obaveza. Period iza vas bio je pun projekata koje ste uspšno rešili pa je bolje da se u narednom periodu odmorite. Situacija na ljubavnom planu je slična. Vaša veza je trenutno na raskrsnici, pa je najblje da razmislite o svemu.

vaga21111112 Horoskop: 2. avgusta – 9. avgusta

Početak sledeće nedelje može doneti reševenje nekih prjekata koji će vam oduzeti dosta energije. Kako vreme bude odmicalo vaše obaveze biće sve manje. Slobodni će sledeće nedelje uživati u izlascima i novim poznanstvima. Zaljubljeni će uživati u vezi i vreme provoditi sa partnerom.

skorpija21111112 Horoskop: 2. avgusta – 9. avgusta

Pred vama je naporan period u kojem možete očekivati dosta problema. Sledeće nedelje možete upasti u neke neprijatne situacije. Ukoliko ste planirali da odete na odmor, ovo je pravi preiod za to. Slobodni predstavnici ovog znaka mogu  ući u avanturu i strastvenu ljubavnu vezu. Zaljubljeni će uživati u vezi.

strelac21111112 Horoskop: 2. avgusta – 9. avgusta
Pred vama je stresna nedelja i veoma problematičan period kada he posao u pitanju. Dosta stresa i ishitrenog ponašanja, mogu vam zadati glavoblju. Do vas sledeće nedelje mogu stići neke informacije, najbolje bi bilo da ih iskoristite kako bi napredovali na poslu. Slobodi predstavnici ovog znaka mogu upoznati zanimljivu osobu preko zajedničkog priajtelja. Za zaljubljene ovo će biti prijatan emotivni period.
jarac21111112 Horoskop: 2. avgusta – 9. avgusta

Ove nedelje sva vaša pažnja biće usmerena na posao pa ako ste planirali odmor, najbolje bi bilo da ga odložite. Pred vama će biti naporan period na poslu, ali ćete na kraju uspeti da ispunite sve obaveze.  Slobodni Jarčevi mogu uploviti u kraću avanturu. Zaljubljenima je ovo stabilan period.

vodolija21111112 Horoskop: 2. avgusta – 9. avgusta

Pred vama je naporan i stresan period na poslu. Situacija nije sajajna pa će se mnoge stvari iskomplikovati. Najbolje je da budete staloženi i da odrađujete svoje obaveze po redu. Ovo je izuzetno negativan period za vas. Savet je da neodustajete od zacrtanih obaveza. Na emotivnom planu je sve stabilno. Moguće je jedno zanimljivo poznanstvo i avantura.

ribe21111112 Horoskop: 2. avgusta – 9. avgusta
Ovo nije baš napovoljniji period za vas. Kada je posao u pitanju, morate dobro razmisliti o svemu. Moguće su nesuglasice na radnom mestu u komunikaciji sa kolegama. Ova nedelja je značajna jer ćete rešiti neku dilemu što može veoma pozitivno uticati na vaš položaj na poslu. Najbolje je da ne mešate posao i ljubav. Koncentrišite se na rešavanje polovnih obaveza.

Editors choice