5 stvari koje sam naučila tokom studiranja, a nemaju veze sa fakultetom

16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

ovan21111111 Horoskop 26. april – 3. maj

Iako će vam biti teško da se smirite ove nedelje, može biti od pomoći da pokušate. Svašta će se događati ovih dana i to će testirati vaše strpljenje. Nema sumnje da vas mnogo toga tišti već neko vreme i došlo je vreme za promene. Ipak pokušajte da izbegnete impulsivne akcije čak i ako ste pod pritiskom. Stabilni ćete biti samo u sredu te tada iskoristite ovu energiju da napravite planove za budućnost.

bik21111111 Horoskop 26. april – 3. maj

Neophodno je da napravite planove za bolju budućnost! Deo vas može tražiti nešto novo, sveže i uzbudljivo u životu. Iako generalno niste ljubitelj promena, moguće je da nemate mnogo opcija trenutno. Promenite svoje stavove, verovanje i način na koji stupate u kontakt sa ljudima, kako biste videli pozitivne rezultate.

blizanci21112111 Horoskop 26. april – 3. maj

Moguće da je potrebno da napravite kompromis između toga da ostanete verni sebi i tradicionalnih ideja i verovanja. Nađite balans između oslobađanja sebe od rutine i pronalaženja slobode sa zdravom zahvalnošću prema svemu onome što ste postigli. Ovo je nešto što ne želite da izgubite. Ukoliko morate da menjate neke aspekte svog života, radite to korak po korak.

rak21111111 Horoskop 26. april – 3. maj

Anksiozni ste i osećate se nesigurno kada su vaš posao i karijera u pitanju. Dešavaće se neke stvari koje vas mogu poremetiti. Smirite se i shvatite gde se nalazite trenutno. Naučite da poštujete sve prednosti trenutnog načina života. Ubrzo će doći mnogo zanimljiviji i lepši period.

lav21111111 Horoskop 26. april – 3. maj

Ukoliko pogrešno protumačite nečiju energiju ili vodite nemarne razgovore ove nedelje, to će uneti nemir u vaš život. Imate veliku želju da udovoljavate sami sebi i da se dobro provodite ne razmišljajući o drugima. Budite oprezni, jer koliko god uživali u ovakvom ponašanju, ubrzo bi moglo da vam se obije o glavu.

devica31111111 Horoskop 26. april – 3. maj

Budite spremni za neočekivane promene, naročito kada su u pitanju vaše finansije i dom. Ukoliko ne znate sami da se izborite sa dugovanjima i dažbinama, konsultujte se sa stručnjakom, ali dosta je sa guranjem problema pod tepih. Posebno će vam sada biti od značaja vaše sposobnosti dugoročnog planiranja i obraćanja pažnje na detalje.

vaga21111111 Horoskop 26. april – 3. maj

Nezadovoljni ste trenutnim stanjem u životu, naročito kada je reč o ljubavi. Pokušajte da se stavite na mesto druge osobe. Budite pažljivi i dobri prema svima, ne ulazite u sukobe ove nedelje. Reči mogu da bole, da izazovu frustracije i ljutnju. Zato pazite šta govorite u ovom periodu. Ukoliko to ne uradite zaratićete sa svima.

skorpija21111111 Horoskop 26. april – 3. maj

Vreme je da obratite pažnju na svoje zdravlje. Obratite pažnju i na ishranu, počnite više da vežbate i oslobodite se loših navika. Potrebno je da donosite radikalne odluke, ne može sve ostati na želji. Krajnje je vreme da nađete nešto što vas čini srećnim i posvetite se tome. Idealno za vas bi bilo svakako nešto gde biste vi imali glavnu reč, bili šef i dirigovali svima.

strelac21111111 Horoskop 26. april – 3. maj

Kada su u pitanju vaše vrednosti, vreme je da prihvatite tradicionalni pristup. Znamo da volite da se družite, izlazite i često detinjasto ponašate, ali ovakvo ponašanje može vas dovesti u neprijatne situacije ove nedelje. Zato uprkos želji za avanturom, zabavom i uzbuđenjima, zastanite i razmislite. Preispitajte svoje prioritete i postupite pravilno. Baš kao odrasla osoba.

jarac21111111 Horoskop 26. april – 3. maj

Imaćete problema sa porodicom. Izuzetni nalet energije navešće vas da preduzmete nešto. Napravićete pravo prolećno čišćenje svog života. Sve staro i neupotrebljivo napolje i više mesta za nove stvari! Do kraja nedelje rešićete sve probleme i osećaćete se baš dobro u svojoj koži. Baš tad se očekuje i neko novo interesantno poznanstvo.

vodolija21111111 Horoskop 26. april – 3. maj

Bićete prepuni ideja i korisnih informacija. Doći ćete do dugo željenih rešenja i rezultata nečega u šta ste toliko mnogo ulagali u prethodnom periodu. Međutim, ukoliko ne želite da se na kraju slomite od svega, odvojite malo vremena za odmor i relaksaciju. Sve ćete stići ukoliko vaš organizam bude u formi.

ribe21111111 Horoskop 26. april – 3. maj

Kada je u pitanju novac dolazite do nekih zanimljivih ideja o tome kako da brzo zaradite veliku svotu novca. Ovo ste tako dugo čekali, tako da uživajte! Trošite, ali pametno i deo ostavite sa strane. Lako se opet dođe u situaciju kad se nema i tada će vam ušteđevina dobro doći.


Lenka Gatić

Editors choice