Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

ovan21111 Horoskop 29. mart – 5. april

Susrećete se sa brojnim problemima, kako na poslu tako i kod kuće. Zapravo, nemate dovoljno vremena da se posvetite i jednom i drugom, pa ste stalno rastrzani. Osećate se loše, jer ne možete da odredite prioritete. Preispitajte svoje želje i počnite ispočetka. Ukoliko sami ne znate kako da postupite, konsultujte se sa najbližima.

bik21111 Horoskop 29. mart – 5. april

Teško je da se fokusirate na svoje obaveze kad vas neko stalno ometa. To vam stvara tenziju, naročito ako još imate pune ruke posla. Konverzacija je ključ vaših problema. Razgovarajte sa prijateljima, posebno sa onima koji su u sličnoj poziciji kao i vi. Druženja mogu rezultirati i uspešnim poslovnim saradnjama.

blizanci21112 Horoskop 29. mart – 5. april

Ova nedelja donosi vam mnoga zanimljiva poznanstva, sveže ideje i spontane prilike. Razgovori mogu biti katalizatori pozitivne energije i donosioci novih sjajnih ideja. U četvrtak vas očekuje donošenje neke važne odluke, koja će od vas zahtevati da istražite svoje opcije. Za vikend ćete upoznati zanimljivu osobu sa kojom je moguća i ljubavna veza.

rak21111 Horoskop 29. mart – 5. april

Kada je reč o vašoj karijeri, trenutno imate neke smetnje na svom putu ka željenom cilju. Najvažnije je da se vi dobro osećate i da se ne plašite da probate nešto novo čak i ako vas i najbliži pokušavaju odgovoriti od toga. Sledite svoje snove! Isplatiće vam se.

lav21111 Horoskop 29. mart – 5. april

Čini se da ove nedelje nemate energije ni za šta, a ni samopouzdanja. Međutim, koliko god ovo zvučalo obeshrabrujuće, ne brinite se. Vaše raspoloženje će popraviti uzbudljive prilike i zanimljivi događaji koji predstoje. Izađite iz svog ustaljenog načina ponašanja. Za promenu napravite prvi korak, priznajte svoja osećanja i krenite u željenom pravcu.

devica31111 Horoskop 29. mart – 5. april

Ove nedelje bi trebalo da preduzmete veliki finansijski rizik. Čak i ako sve govori suprotno, čak i ako vas svi ubeđuju da to nije razumno, rizikujte! Ovo će doneti veliki preokret u vašem životu. Ovog vikenda vam je pogodna situacija za rešavanje novčanih problema, te bi to trebalo da iskoristite.

vaga21111 Horoskop 29. mart – 5. april

Ove nedelje imate brojne mogućnosti kada je ljubav u pitanju. Dugo se ništa nije dešavalo na ovom planu, a sada odjednom kao da su vas se svi setili. Bivši, budući, potencijalni, svi se bore za vašu pažnju i vama to godi. Ne zalećite se nego izađite sa svakim i upoznajte svakog od njih pre nego što se odlučite kome ćete dati svoje srce.

skorpija21111 Horoskop 29. mart – 5. april

Po svemu sudeći, nećete biti u mogućnosti da provedete vreme sa mnogo ljudi. Oni će to verovatno pogrešno razumeti, ali ne uzimajte im za zlo. Prosto, ovo je vreme kada ste prezauzeti. Neko ko je otvoren i vedrog duha može vas naterati da konačno spustite gard. Zvezde kažu da je možda baš ovo vaša srodna duša! Vodite računa o zdravlju.

strelac21111 Horoskop 29. mart – 5. april

Budite fleksibilni kada su planovi u pitanju, jer vas očekuju mnoga neplanirana odlaganja. Promene koje ste planirali doneće nešto dobro u vašem životu. Pripazite kako se ophodite prema ukućanima, oni ne moraju ispaštati zbog nervoze koje ste se nakupili negde drugde. Za vikend ćete se sjajno zabavljati i družiti sa nekim koga dugo niste videli.

jarac21111 Horoskop 29. mart – 5. april

Na ljubavnom i finansijskom planu stvari će se iskomplikovati. Pokušajte da date ljudima prostora, a ne da ih gušite svojim planovima i predlozima. Generalno vam je loša komunikacija ovog meseca, a nemate ni strpljenja za tuđa ograničenja. Shvatite da ono što vi mislite da je najbolje, ne važi za sve ljude.

vodolija21111 Horoskop 29. mart – 5. april

Ovaj period iskoristite da se podsetite koje su vaše obaveze, šta ste sve propustili i šta treba da nadoknadite. Skloni ste i manjim sukobima ove nedelje, pa ukoliko mislite da će neki razgovor biti neprijatan, gledajte da ga izbegnete. Razmislite o savetima koji vam daju drage osobe, biće da su u pravu.

ribe21111 Horoskop 29. mart – 5. april

Ovo je nedelja za ljubav! Ukoliko ste sami, obratite pažnju na ljude koje upoznajete. Možda je baš neko od njih onaj sa kim ćete ostvariti nešto više od prijateljstva. Možda to nije ljubav za ceo život, ali najpametnije vam je da se samo opustite i uživate u iskustvu. Ukoliko budete pokušavali da definišete stvari na samom početku to će se završiti tako što ćete biti razočarani.


Lenka Gatić

Editors choice