ovan2111111 Horoskop: 5. jula  12. jula

Družite se! Što se više budete viđali sa ljudima, imaćete veće šanse da steknete neka nova prijateljstva i sklopite dobre poslovne dogovore. Ovo je odlično vreme ukoliko želite da prodate neki svoj proizvod ili da pošaljete poruku svetu! Kada su u pitanju porodične stvari, može postojati konflikt između obaveza koje imate na poslu i onoga što od vas porodica očekuje. Nikako ne uspevate da usaglasite ove dve stvari. Za vikend izađite i provedite se sa prijateljima.

bik2111111 Horoskop: 5. jula  12. jula

Bićete u iskušenju da potrošite mnogo novca kupujući sebi neke luksuzne stvari koje ste već dugo želeli. Mnogo ste radili u poslednje vreme, pa je ovo najmanje što zaslužujete. Ovaj period će vam doneti još neke pozitivne stvari. Svim problemima koje ste imali u poslednje vreme i drugim frustracijama sada će doći kraj. Obratite pažnju na svoju komunikaciju s drugima. Moguće je da ćete izgovoriti nešto zbog čega ćete se posle kajati.

blizanci2111211 Horoskop: 5. jula  12. jula

Svim brigama koje ste imali u poslednje vreme doći će kraj. Imali ste problema sa komunikacijom, ali konačno će se sve nedoumice rešiti i moći ćete da se opustite i uživate. Dobićete i želju za nekom promenu, ili će vas neko naterati da razmislite o tome. Ne dozvolite da izgubite kontrolu sa novcem, pa se bolje konsultujte sa nekim u vezi sa ulaganjima i troškovima pre nego što bude kasno. Za vikend nađite malo vremena za odmor i opuštanje.

rak2111111 Horoskop: 5. jula  12. jula

U elementu ste ove nedelje i ne primećujete tenziju koja se stvara između vas i nekoga vama bliskog. Uradite sve kako ovaj odnos ne bi zapao u ozbiljnu krizu. Najpametnije je da iskreno porazgovarate, jer će tako, ma šta imali jedno drugom da kažete, biti bolje nego da dođe do nesporazuma. Ako ipak odlučite da odložite neizbežni razgovor, naročito ukoliko je u pitanju razgovor sa partnerom, to će na kraju dovesti do ozbiljne svađe.

lav2111111 Horoskop: 5. jula  12. jula

Imaćete mnogo prilika da upoznate prave ljude ove nedelje. Zato ne propuštajte nijedan događaj na koji budete bili pozvani. I ako ste u potrazi za ljubavlju, a i ako tražite novi posao, predstojeći dani doneće vam rešenje svih problema. Konačno možete da kažete zbogom pogrešno shvaćenim porukama, nerazumevanju i nelagodnosti koju ste osećali u poslednje vreme. Obavezno uradite nešto što će vas osloboditi stresa i nagomilane tenzije. Teretana, trčanje, masaža, spa?

devica3111111 Horoskop: 5. jula  12. jula

U poslu vam sve ide po planu! Sve planove koje ste kovali dugo konačno možete da sprovedete u delo. Imaćete i neke nove poslovne ideje koje će se dopasti nadređenima. Nađite se na pravom mestu u pravo vreme i sve što ste planirali počeće da se ostvaruje. Velike su šanse da ćete upoznati ljude koji će vam u budućnosti biti poslovni saradnici. Kada je ljubav u pitanju, izjeda vas ljubomora. Razgovarajte kako biste našli mir.

vaga2111111 Horoskop: 5. jula  12. jula

Doživećete uspone i padove u odnosu sa onim ljudima sa kojima niste mislili da možete da uđete u sukob. Od utorka, Merkur utiče na ostvarenje planova koje ste imali u vezi sa putovanjima. Ako ste već dugo želeli da potpišete neki ugovor ili da sklopite neki posao, sada ćete imati prilike za to. Ipak, imaćete problema sa usklađivanjem poslovnih obaveza i porodice. Kako biste ostvarili ciljeve, morate da zauzmete stav, uzmete konce u svoje ruke i uradite sve što možete. Za vikend opuštanje.

skorpija2111111 Horoskop: 5. jula  12. jula

Konačno ćete dobiti novac koji već dugo iščekujete. I ako ste u vezi i ako ste sami, čeka vas jedna lepa nedelja na ljubavnom planu. Venera utiče na to da vam ljubavni život postane veoma zanimljiv. Uživajte zato u ovom periodu i iskoristite sve ove pozitivne uticaje. Obratite pažnju jedino u petak, posebno ukoliko ne možete da se vidite sa nekim oči u oči i porazgovarate. Izbegnite svaki konflikt ako možete. Ako ipak dođe do prepirke, samo odšetajte, bez rasprave, ukoliko želite da više ikada budete u dobrim odnosima.

strelac2111111 Horoskop: 5. jula  12. jula

Ako ste skoro imali problema sa nekim nesporazumima, sada ćete ih razrešiti. Takođe, ako ste bili isfrustrirani, jer ste odložili potpisivanje važnih ugovora, tome sada dolazi kraj. Konačno će se videti napredak kada je posao u pitanju i sve što je možda delovalo i beznadežno, sada će se rešiti i to u vašu korist! Ipak se neće svi problemi rešiti, jer će vam nedostajati novca. Baš iz tog razloga trudite se da prištedite i da izbegnete impulsivne kupovine i velike troškove zbog kojih ćete se kasnije kajati. Vikend donosi oslobađanje od stresa!

jarac2111111 Horoskop: 5. jula  12. jula

Desiće se mnoge pozitivne promene na poslovnom i ljubavnom planu. Komunikacija sa drugim ljudima ići će vam od ruke, a sve frustracije i odlaganja koje ste imali biće stvar prošlosti, osim kada je u pitanju odnos sa jednom bliskom osobom. Tu su stvari i dalje veoma napete i to ne toliko sa vaše strane koliko od strane te osobe. Ako želite ovo da rešite, brže-bolje razgovarajte o tome, pre nego što se pretvori u svađu. Razmišljate o kupovini nekih gedžeta ili elektronskih uređaja.

vodolija2111111 Horoskop: 5. jula  12. jula

Ovo je sjajno vreme za opuštanje i odmor u krugu porodice i prijatelja. Sve vam je zabavno, pa ste onda i vi svima zabavni. Zato iskoristite ovaj period za sastanke sa različitim ljudima, kao i za neki dejt. Kada je posao u pitanju, imate mnogo energije i volje za rad, pa vam posao ne pada teško. Međutim, kako bi ovakvo stanje potrajalo, morate naći vremena za sebe i napuniti baterije. Neka vikend bude vreme za to.

ribe2111111 Horoskop: 5. jula  12. jula

Posvetili ste se sređivanju kuće i renoviranju, ali poslovi nikako da se privedu kraju već se stalno pojavljuju neke komplikacije. Kada je društveni život u pitanju, u poslednje vreme jedva ste ga i imali. Promenite to i nemojte da budete toliki mrgud u društvu. Imate jedan zaista važan razgovor da obavite, a najbolje je da se to dogodi ove nedelje! Vreme je da raščistite neke stvari i proglasite mir. Impulsivna kupovina ovog vikenda će vas oraspoložiti!

Lenka Gatić

Comments