ovan2111111111111111 Nedeljni horoskop: 17. oktobar – 23. oktobar

Vidno ste rasterećeni na poslu, a priznanja su vam samo vetar u leđa da nastavite da svoje ideje sprovodite punom parom. Zalaganje se isplatilo i vreme je da uživate u plodovima svog rada. Malo ste nervozni kada treba od šefova da tražite i novčanu nadoknadu, ali samo napred, zaslužili ste bonuse i povišicu. Posvećeni ste poslu i svakodnevnim obavezama pa će vas stići umor krajem nedelje. Pripazite na imunitet jer je oslabljen i čuvajte se prehlade. Slobodni Ovnovi svakako mogu da upoznaju nekoga posredstvom posla, ali teško da će sada doći do konkretizacije samog odnosa. Previše ste zaokupljeni nečijim manama nego vrlinama. Zauzeti, vi previše kritikujete voljenu osobu i nepravedni ste. Trljate partneru na nos svaku grešku, a često i preuveličavate negativne postupke.

bik1111111111111111 Nedeljni horoskop: 17. oktobar – 23. oktobar

 

Vama je nemoguće udovoljiti. Sve vam smeta, pod tenzijom ste i velikim pritiskom. Ne balansirate nikako između privatnog i poslovnog. Skloni ste konfliktima i neretko ih sami izazivate. Ovo je priod u kome pod hitno trebate da promenite svoje stavove i način komunikacije kako ne biste ostali bez posla. Finansije stagniraju, a imate osećaj da niste u stanju ništa da uradite po tom pitanju. I na polju ljubavi ste neorganizovani. Udarate glavom o zid, partneru nije jasno šta hoćete, šta vam smeta i kako da vam priđe. Udaljili ste se emotivno i posledice mogu biti prekid veze. Slobodni bez obzira na dešavanja trude se maksimalno da očaraju osobu koja im se već neko vreme veoma dopada. Prijatno okruženje biće ključ uspeha da zavedete potencijalnu srodnu dušu.

blizanci2111111111111111 Nedeljni horoskop: 17. oktobar – 23. oktobar

Vi ste glavni glumac na poslovnoj sceni, sve se vrti oko vas. U centru ste pažnje, a važite za znak koga ubija dosada i koji uvek teži promenama i inovacijama. Bitni poslovni potezi pojaviće se ove nedelje pa vodite računa da pokažete svima zašto vam veruju i bodre vas. Ipak, postoje izvesni tračevi koji vas prate, ali negativnosti prokomentarišite samo osmehom i odmahivanjem ruku. Moguće su rasprave sa partnerom, a razlog za to je vaša tvrdoglavost i preterana samoživost. Prijalo bi vam da malo začinite vezu nekim putovanjem. Slobodnima prija  poznanstvo sa nekim ko je komunikativan i spontan. Imate sličnih interesovanja, pa nećete stići da primetite nešto što vam eventualno ne bi odgovaralo.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Comments