ovan21111111111111111 Nedeljni horoskop: 24. oktobar – 30. oktobar

Vama je na umu kako da poboljšate finansijsku situaciju i da što bolje organizujete vreme na poslu. Krajem nedelje očekuje vas dodatni pritisak jer će mnoge kolege biti odsutne, pa će dosta posla pasti na vaša leđa. Možete da se oslonite jedino na sebe, jer od kolega u okruženju nećete imati baš preteranu pomoć. Jednostavno nisu stručni niti predani poslu kao vi. Bazirajte se na hitne i urgentne stvari, a kreativnost ostavite za neki drugi period. Što se tiče ljubavi nalazite se na prekretnici. U čudnoj ste fazi i nekako ne umete da konkretno kažete partneru šta tačno želite. Muči vas pomalo i to što je partner preterano zaokupljen osobom i provodi sve više vremena sa kolegama i prijateljima umesto sa vama. Slobodne Ovnove privlače osobe koje su specifične i drugima deluju čudno i pomalo ekstremno. Željni ste avanture i potreban vam je neko ko bi vam totalno zavrteo pamet.

bik11111111111111111 Nedeljni horoskop: 24. oktobar – 30. oktobar

Ono što će obeležiti tekuću sedmicu jeste to da ćete zbog privatnih obaveza zapostaviti posao. Hteli vi to ili ne problemi u porodici će vas naterati da ili uopšte ne idete na posao ili da radite sa minimum kapaciteta. Pomalo vam je teško da prebrodite situacije na radnom mestu  jer je stanje tako da vas postupci saradnika iritiraju, a konflikti su svakodnevni. Za sada mirujte, ne otkrivajte nikome svoje planove i ideje i sačekajte povoljniji trenutak da zagovarate sa nadređenima o povišici ili napredovanju. Oni koji su u vezi imaju potrebu da konkretizuju priču i da partner bude rečitiji i otvoreniji. Nije vam do zavlačenja i igranja, hoćete ozbiljnu vezu koja vodi ka braku. Mnogi slobodni Bikovi mogu da se nađu u tajnoj ili na neki način komplikovanoj vezi. Sve to vam sada ne smeta. Jake emocije su tu pa vam flertovi i avanture gode.

blizanci21111111111111111 Nedeljni horoskop: 24. oktobar – 30. oktobar

Opušteni ste i otvoreni za sve promene i novine na poslu. Iako ste mnogo radili i trudili se ne osećate nikakav umor niti nelagodu. Vama je na poslu kao kod kuće. Završavate i neke ne baš kreativne poslove kao što su papirologija i izveštaji pa ćete na miru razmišljati kako da poboljšate svoju efikasnost. Kod Blizanaca će se nešto menjati u radnom okruženju bilo da su u pitanju novi saradnici ili premeštaj u drugi sektor. I u ljubavi vam je mirno i harmonično. Raščistili ste neke neprijatne situacije pa sada plovite mirnom rekom. Kada vam je dosadno u vezi vi jednostavno nađete način da partnera razdrmate i za sada nema govora o svađama i nesuglasicama. Slobodni Blizanci su velika zakerala i traže dlaku u jajetu, pa će mnogi potencijalni partneri jednostavno odustati od veze sa vama.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Comments