Sigurno barataš nekim super moćima, jer si rođena pod nekim zvezdama, kada je dežurala neka dobra vila koja deli posebne darove. Čime si darovana, kako se najbolje iskazuješ u ljubavnom odnosu – kakva si kao partnerka, kažu, u velikoj meri zavisi od tvog horoskopskog znaka.

Ovan – Ti si devojka od akcije. Sa tobom nikad ništa nije dosadno, tvoja energija, strast i posvećenost od običnih dnevnih akcija prave avanturu i doživljaj. Kad si sigurna da se nalaziš u vezi koja te angažuje i u koju želiš da ulažeš, daješ sve od sebe, punom parom. Muškarac koji želi ravnopravnu partnerku čije će mišljenje uvek ceniti, biće srećan sa tobom.

Bik – Tebe je teško dobiti. Niko te neće navesti da se odmah otvoriš i predaš. Ali onaj ko zaslužuje tvoju ljubav, koga nije mrzelo da se trudi, ko je pokazao upornost, pristojnost i istrajnu strasnu zainteresovanost – nagrađen je tvojom toplinom, vernošću i postojanošću. Kad se jednom predaš ljubavi, nikada ne odustaješ i učnićeš sve da veza ne samo traje, nego da dostigne najviši kvalitet. Ti si idealna žena za muškarca koji ponekad mora da ode i da ti sve prepusti.

horoskop 2 1 Horoskop daje odgovor: Koja si vrsta partnerke?

Blizanci – Ti si strastvena. I ima toliko mnogo stvari koje te zadivljuju, uzbuđuju i hrane tvoju strasnu i radoznalu prirodu. Često iznenađuješ partnera, koji uvek ima da otkrije o tebi još nešto. Tvoja promenljiva priroda ispuniće nemirnog muškarca, koji traži onu koja može da bude sve što on poželi – i još toliko toga što mu nije ni palo na pamet.

Rak – Puna si ljubavi i podrške. Niko ne zna šta je duboka, bezuslovna ljubav, dok ne upozna Račicu, vladarku osećanja. Ne dozvoljavaš da prođe dan, a da tvoj partner ne oseti dubinu tvoje ljubavi, brige, pažnje i podrške. Ti si ona koja će verovati u njega onda kada on ne veruje sam u sebe i koja će stajati iza svakog njegovog uspeha i podizati ga posle svakog pada.

Comments