Hot topics

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

1/6

Fejsbuk je, kao jedna od najpopularnijih društvenih mreža, pogodno tle za otkrivanje nekih osnovnih karakteristika ljudi koji su njegovi članovi, pa zato ne čudi što se i na osnovu Fejsbuka mogu odrediti neke karakteristike horoskopskih znakova, pa i obratno. Pogledajte kako se horoskopski znaci ponašaju na Fejsbuku.

Ovan

Pripadnici ovog znaka se na Fejsbuku prepoznaju po tome što su naročito usmereni na sebe i upravo su oni ti koje ćete zateći kako obrađuju fotografije u Fotošopu kako bi izgledali savršeno. Oni moraju da budu u toku sa svim događajima, pa često proveravaju događaje, ne odobravaju da im se bilo šta objavi na profilu dok to prvo ne provere, pa zato ne čudi što, kada se naljute, umeju da obrišu svoj profil, a onda ponovo otvore novi.

horoskop i fejsbuk 1 Kako se horoskopski znaci ponašaju na Fejsbuku?

Bik

Kada na Fejsu vidite fotografije luksuznih stvari, jela i mesta, onda znate da je u pitanju osoba koja je Bik u horoskopu. Njih smaraju prijatelji koji objavljuju patetične stihove i pesme, ali zato prate trendove i veliki broj grupa. Ne objavljuju često svoje fotografije, ali će zato obrisati tuđe objave, slike i komentare ukoliko istima nisu zadovoljni. Najčešće se taguju na putovanjima i raznim neobičnim mestima.

Editors choice