Svi se stalno zaljubljujemo, ali neki od nas kriju svoju simpatiju godinama, a neki priznaju da su zaljubljeni odmah. Neki se unervoze kad su u blizini onog ko im se dopada, dok su drugi opušteni i samouvereni. To dosta zavisi i od toga u kom smo horoskopskom znaku rođeni.

2013100814261753c Horoskop: Kako se ponašate kad se zaljubite?

Ovan – Kao i sve što Ovnovi rade, njihove simpatije traju kratko, ali veoma su intenzivne. Oni ne razmišljaju mnogo pre nego što preduzmu nešto. Čim se zaljube, oni će vas pozvati na sastanak!

Bik – Oni su majstori za skrivanje emocija. Niko ne bi ni pretpostavio da su zaljubljeni, a kamoli u koga, dok oni u sebi pate i ne mogu noćima da spavaju, jer misle na tu osobu.

Blizanci – Kada se zaljube Blizanci su nervozni i pričaju mnogo, a ništa pametno kad su u blizini svoje simpatije. Njima je sve povod za razgovor sa simpatijom i na sve načine se trude da privuku njenu pažnju.

Rak – Oni vole da njih neko juri, tako da iako su njihova osećanja jaka, ponašanje će im biti staloženo i smireno. Često su i stidljivi, možda flertuju ponekad, ali ništa dramatično i odvažno.

Comments