Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/6

Svaki muškarac ima ideal devojke koja ga privlači i koja će mu uvek privući pažnju u masi drugih devojaka. Horoskop kaže da će Bik voleti devojke sa oblinama, dugom i talasastom kosom i nežnog senzibiliteta, Ovna će privući devojka sportske građe, vitkih nogu i kratke kose.

Pročitajte u nastavku ostatak tumačenje po Zodijaku, prepoznajte sebe u nekom opisu i možda konačno saznate zašto vas ceo život jure Lavovi?

Ovan

Ovan voli visoke devojke. Pre će ga privući crvenokosa i devojka tamne kose, nego neka nasmejana plavušica. Ovaj muškarac najčešće devojke upoznaje preko prijatelja ili na sportskim manifestacijama. Ovaj muškarac voli domanantne žene i one koje imaju svoj stav o svemu, ali kako i on voli da dominira situacijom baš iz tog razloga će često upadati u konfliktne situacije i svađe sa devojkom. Ukoliko želite da ga osvojite, stavite jaku šminku na lice – naglasite oči i usne, obucite se izazovno i pravac u neku “spiku” sa Ovnom o recimo nekoj utakmici ili žurci koja je trajala do jutra. Nemojte biti stidljivi, šta više odgovorite mu na svaku provokaciju, smejte se samopouzdano i “bezobrazno” i ovaj muškarac će vam jesti iz ruke.

Bik

Bik iznad svega voli devojke koje su dame. On je muškarac, a ona je tu da mu se divi, da ga prati, podržava. Ovaj muškarac će vam stalno govoriti kako imate divnu kosu i kosa je jedan od detalja koji prvo primeti kod žene. U stvari, pre kose obrati pažnju na grudi. Ovaj muškarac voli obline. Ako ne znate kako da osvojite Bika samo se smejte, onako nevino i ženstveno, nemojte biti glasne i bučne i imaćete ga za sebe ceo život. Ukoliko planirate osvajanje, obucite neku crvenu haljinu do kolena sa dekolteom; stavite neki nežan parfem (o, da Bikovi obožavaju devojke koje lepo mirišu), uvijte kosu i biće vaš.

poljupci astrologija privlačnost Horoskop: Kakve devojke privlače muškarce različitog horoskopskog znaka?

Editors choice