Svaki muškarac ima ideal devojke koja ga privlači i koja će mu uvek privući pažnju u masi drugih devojaka. Horoskop kaže da će Bik voleti devojke sa oblinama, dugom i talasastom kosom i nežnog senzibiliteta, Ovna će privući devojka sportske građe, vitkih nogu i kratke kose.

Pročitajte u nastavku ostatak tumačenje po Zodijaku, prepoznajte sebe u nekom opisu i možda konačno saznate zašto vas ceo život jure Lavovi?

Ovan

Ovan voli visoke devojke. Pre će ga privući crvenokosa i devojka tamne kose, nego neka nasmejana plavušica. Ovaj muškarac najčešće devojke upoznaje preko prijatelja ili na sportskim manifestacijama. Ovaj muškarac voli domanantne žene i one koje imaju svoj stav o svemu, ali kako i on voli da dominira situacijom baš iz tog razloga će često upadati u konfliktne situacije i svađe sa devojkom. Ukoliko želite da ga osvojite, stavite jaku šminku na lice – naglasite oči i usne, obucite se izazovno i pravac u neku “spiku” sa Ovnom o recimo nekoj utakmici ili žurci koja je trajala do jutra. Nemojte biti stidljivi, šta više odgovorite mu na svaku provokaciju, smejte se samopouzdano i “bezobrazno” i ovaj muškarac će vam jesti iz ruke.

Bik

Bik iznad svega voli devojke koje su dame. On je muškarac, a ona je tu da mu se divi, da ga prati, podržava. Ovaj muškarac će vam stalno govoriti kako imate divnu kosu i kosa je jedan od detalja koji prvo primeti kod žene. U stvari, pre kose obrati pažnju na grudi. Ovaj muškarac voli obline. Ako ne znate kako da osvojite Bika samo se smejte, onako nevino i ženstveno, nemojte biti glasne i bučne i imaćete ga za sebe ceo život. Ukoliko planirate osvajanje, obucite neku crvenu haljinu do kolena sa dekolteom; stavite neki nežan parfem (o, da Bikovi obožavaju devojke koje lepo mirišu), uvijte kosu i biće vaš.

poljupci astrologija privlačnost Horoskop: Kakve devojke privlače muškarce različitog horoskopskog znaka?