Koja čašica više u provodu neće na svakoga isto delovati. Dok će neko već nakon tri čaše viskija otići svojoj kući sa glavoboljom, drugi će pak piti do jutra i provoditi se, a da zapravo ni ne naslućujete količinu alkolola koja “struji njihovim venama”…

Naš savet je da u svakom slučaju znate svoju meru i dozu koja vam prija, ali evo kako se ponašaju pripadnici različitih horoskopskih znakova kada ipak pređu granicu.

Ovan

Ovnovi vole izlaske, žive za provod i svoje oratke. Retko ćete videti Ovna koji je recimo pobornik izlazaka bez alkohola i poroka uopšte. Ovnovi su jedan od znaka u Zodijaku koji voli da popije koju više i da se u tim trenucima opusti do maksimuma. On će u takvom stanju biti glavni zabavljač u društvu, vrlo glasan i on je jedan od onih koji misle da znaju tekstove svih pesama i uvek ih naglas izgovaraju. Neko je uzeo mikrofon pevaču? Hmm, pogledajte da nije rođen u aprilu?! Sutradan će se smejati događajima iz prethodne noći i verujte mu kada kaže da se baš i ne seća momenata koje dan nakon analizira na fotkama.

coctailsgde Horoskop: Kakvi su kada popiju?