Najlakši način da saznaš koliko sličnosti imaš sa nekom poznatom ličnošću jeste da odgovor potražiš u zvezdama kakve osobine povezuju vaši horoskopski znaci. Možda poseduješ jaku ženstvenost ako si rođena u znaku škorpije kao Šalin Vudli ili ti je intuicija i analitičnost jača strana kao kod pevačice Bijonse koja je rođena u znaku device. Bez obzira u kom znaku si rođen / rođena postoji ogroman broj poznatih ličnosti sa kojima možeš da uporediš osobine i navike koje su karakteristične baš za tvoj horoskopski znak. Pročitaj koje su ličnosti rođene u istom znaku kao ti i sa kojim poznatim frajerom bi trebalo da izađeš na dejt.

Ovan 

Ovnovi su kreativni, pronicljivi i prilagodljivi gotovo svim životnim okolnostima i situacijama. Umeju da budu itekako spontani pa ih okolina često vidi kao velike šaljivdžije, ali umeju brzo da se naljute i planu zbog sitnice. Razlog je za to što su previše strastveni pogotovo poslom kojim se bave.

Poznati koji su rođeni u znaku ovna su Sara Džesika Parker, Riz Viterspun, Majkl Fasbender, Lejdi Gaga, Viktorija Bekam, Kejt Hadson, Kristin Stjuart i mnogi drugi.

poznati u znaku ovna Sa kim od poznatih deliš svoj horoskopski znak