Nema sumnje da određene horoskopske znake krase veštine i osobine koje mogu da vam pomognu da izaberete posao koji bi vam najbolje legao. Astrologija nije od juče, postoji toliko istraživanja koja jasno dokazuju da postoje neke nasledne ali i osobine koje su itekako obeležje određenih znakova, pa shodno tome i izbor karijere treba da bude nešto u čemu ste dobri i u čemu se snalazite kao riba u vodi. Pogledajte koje su to poslovi idealni za vaš znak.

Ovan

Ovnovi su osobe koje uvek imaju inovativne ideje, vizionari su, umeju da budu veoma harizmatični i sa njima nikada nije dosadno. Pa ipak njihove pomalo negativne osobine i karakteristike su da umeju da budu veoma sebični, arogantni i neosetljivi na tuđe greške. Shodno svim tim osobinama idealni poslovi za nih su sve vrste sportova, jer su odlične atlete, turistički vodič ili CEO u nekoj kompaniji.

Bik

Bikovi su požrtvovani, odani i lojalni do srži. Umeju da se snađu u gotovo svakom okruženju i da sarađuju sa ljudima koji se dijametralno razlikuju od njih. Ipak, često umeju da budu lenji, nezainteresovani za veliki uspeh i novac. Odlično bi se snašli u arhitekturi, građevinarstvu, kao i u novinarstvu.

Blizanci

Osobe rođene u ovom znaku su poput kameleona. Svuda se lako prilagode, bez problema umeju sa svima da se slažu, čak i sa onim personama koje drugima idu na nerve. Njih krasi fleksibilnost, prilagodljivost i visoki ciljevi. Mane su im povremeni napadi nervoze i to što im gotovo sve brzo dosadi. Idealni poslovi za Blizance su sve vrste marketinških usluga, prodavac ali i pozicija izvršnog dierktora.

posao Izaberite najbolju karijeru prema svom horoskopskom znaku
Comments