Makeup umetnica Setareh Hoseini osmislila je savršeni beauty look za svaki od horoskopskih znakova, a rezultat je krajnje zavodljiv i nestvarno dobar! Uz pomoć šminke i frizure ona je predstavila ličnost svakog horoskopskog znaka, a same procenite koliko je bila u pravu.

Ovan

Vatrena i strastvena, uvek spremna za borbu. Ne plaši se da preuzme odgovornost za ono što radi, a njena energija nema granica. Neustrašiva i rođeni vođa. Ali, bez obzir na “opasnu” spoljašnost, njena duša je nežna i iskrena poput dečje.

Bik

Tvrdoglava, beskompromisna i jake volje. Voli sve što na neki način može da uzburka njena osećanja. Mirna i stabilna, uvek savršeni oslonac, ali i pomoćna snaga kada zatreba.

Blizanci

Devojka puna protivrečnosti koja sa istim žarom prihvata logične stvari i one pomalo luckaste. Savršena kombinacija inteligencije, duhovitosti i rečitosti. Ona ume da pokaže i svoje najbolje, sli i svoje najgore osobine, a isto će omogućiti i onima koji se druže sa njom.

Rak

Jako “duboka” ličnost koju nikada nećete moći sasvim da upoznate. Ona ima svoj oklop iza koga se vešto skriva, a samo posebnim osobama dozvoljava da uđu u njen život. Beskrajno nežna i brižna, uvek tu kada vam zatreba.

Comments