Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

1/3

Uvek ispadne da su oni koji vam se najviše sviđaju oženjeni, ili imaju duge veze. Ili su emotivno nedostupni, bore se sa anksioznošću i uopšte, toliko su obuzeti svojim unutrašnjim životom, da vas jedva primećuju. Oni ne umeju da pokažu da im je stalo – a verovatno i nije, ne onako kao vama. Horoskop nudi jedno od objašnjenja šta je to u vama što vas navodi na ovakve izbore.

Ovan

Vi ste zavisnik od akcije, a nedostupan muškarac nudi vam svaki izazov i motiv koji vam je potreban. On je meta, a vi treba da je pogodite iz pravog ugla, nakon što pređete sedam mora i sedam gora da se nađete u poziciji za ciljanje. Jurićete za nedostupnim muškarcem dok ga ne uhvatite. I dok ne shvatite da je i dalje nedostupan i da ste se bolje osećali dok ste bili u akciji.

Bik

Volite da kontrolišete svoj život, tako da se odvija mirnim tokom, da se osećate sigurno i neuznemireno. Ali ako sretnete muškarca koji to radi bolje od vas – bolje je organizovan, opušteniji je i smireniji i očigledno je sve pod njegovom kontrolom, želećete da vam pruži tu stabilnost koju naizgled poseduje. Međutim, ovaj tip nije spreman da deli ono što ima – on je to i stekao tako što je pažljivo držao distancu i nije nikome dozvoljavao da ga destabilizuje. Pa neće ni vama.

Horoskop objašnajva zašto vas privlače NEDOSTUPNI muškarci 2 Horoskop objašnjava zašto vas privlače NEDOSTUPNI muškarci

Blizanci

Imate tendenciju da se zaljubite u onog koji vas drži u zoni prijateljstva. Vi nećete hteti da pokažete osećanja, pre nego što on to učini, ali njemu možda neće ni pasti na pamet da vi gaijte neka osećanja. Jer vi jeste prijateljski raspoloženi, zabavno ste društvo i on se pored vas oseća opušteno – toliko da će pričati sa vama o drugim devojkama i poveravati vam se. A vi ćete njemu pričati o drugim momcima, kako biste ga uverili da ste drugari i da ni vi ne želite ništa više nego on.

Rak

Zaljubljujete se u onog ko vam poklanja pažnju, ali ne onu koju zaslužujete. Jer vi ste skloni da romantizujete svaki njegov gest, da vidite potencijal, jer inače vidite najbolje u ljudima i da verujete da samo treba da mu pružite priliku da pokaže svoje najbolje lice i otvori vam srce. Ali to srce će ostati uglavnom pod ključem, ili ćete ustanoviti da tu ima vrlo malo srca, koje uopšte ne oseća isto što i vi i koje ostaje ravnodušno pred vašim osećanjima.

Editors choice