Saznaj da li umeš da uživaš u malim radostima na pravi način

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Horoskop objašnjava zašto vas privlače NEDOSTUPNI muškarci

Horoskop objašnjava zašto vas privlače NEDOSTUPNI muškarci

1/3

Uvek ispadne da su oni koji vam se najviše sviđaju oženjeni, ili imaju duge veze. Ili su emotivno nedostupni, bore se sa anksioznošću i uopšte, toliko su obuzeti svojim unutrašnjim životom, da vas jedva primećuju. Oni ne umeju da pokažu da im je stalo – a verovatno i nije, ne onako kao vama. Horoskop nudi jedno od objašnjenja šta je to u vama što vas navodi na ovakve izbore.

Ovan

Vi ste zavisnik od akcije, a nedostupan muškarac nudi vam svaki izazov i motiv koji vam je potreban. On je meta, a vi treba da je pogodite iz pravog ugla, nakon što pređete sedam mora i sedam gora da se nađete u poziciji za ciljanje. Jurićete za nedostupnim muškarcem dok ga ne uhvatite. I dok ne shvatite da je i dalje nedostupan i da ste se bolje osećali dok ste bili u akciji.

Bik

Volite da kontrolišete svoj život, tako da se odvija mirnim tokom, da se osećate sigurno i neuznemireno. Ali ako sretnete muškarca koji to radi bolje od vas – bolje je organizovan, opušteniji je i smireniji i očigledno je sve pod njegovom kontrolom, želećete da vam pruži tu stabilnost koju naizgled poseduje. Međutim, ovaj tip nije spreman da deli ono što ima – on je to i stekao tako što je pažljivo držao distancu i nije nikome dozvoljavao da ga destabilizuje. Pa neće ni vama.

Horoskop objašnajva zašto vas privlače NEDOSTUPNI muškarci 2 Horoskop objašnjava zašto vas privlače NEDOSTUPNI muškarci

Blizanci

Imate tendenciju da se zaljubite u onog koji vas drži u zoni prijateljstva. Vi nećete hteti da pokažete osećanja, pre nego što on to učini, ali njemu možda neće ni pasti na pamet da vi gaijte neka osećanja. Jer vi jeste prijateljski raspoloženi, zabavno ste društvo i on se pored vas oseća opušteno – toliko da će pričati sa vama o drugim devojkama i poveravati vam se. A vi ćete njemu pričati o drugim momcima, kako biste ga uverili da ste drugari i da ni vi ne želite ništa više nego on.

Rak

Zaljubljujete se u onog ko vam poklanja pažnju, ali ne onu koju zaslužujete. Jer vi ste skloni da romantizujete svaki njegov gest, da vidite potencijal, jer inače vidite najbolje u ljudima i da verujete da samo treba da mu pružite priliku da pokaže svoje najbolje lice i otvori vam srce. Ali to srce će ostati uglavnom pod ključem, ili ćete ustanoviti da tu ima vrlo malo srca, koje uopšte ne oseća isto što i vi i koje ostaje ravnodušno pred vašim osećanjima.

Editors choice