Naši lični, tajni i duboki strahovi, realni i nerealni, zavise od mnogo faktora, a neki od njih mogu se prepoznati u karakteristikama vašeg horoskopskog znaka. Proverite ima li istine u ovome:

Ovan – Moglo bi se reći da se Ovan plaši da mu ne bude dosadno. Rastrzan je između avanturizma i aktivnosti, kojima proganja dosadu iz svog života i potrebe za mirom. Veze koje gaji, treba da prate tu dinamiku, a to nije lako. Između postojanosti i površnosti, Ovan je duboko vezan za svog partnera i svoje prijatelje i njegov najdublji strah je da će ga partner ili najbolji prijatelj ostaviti.

Bik – Dobro uzemljen, veoma pouzdan i zbog toga pomalo statičan, Bik se plaši izlaska iz svoje zone komfora. On voli da uživa i da sve oko njega i u njemu bude harmonično i pronaći će sebe u veoma širokoj zoni komfora, koja podrazumeva kompetencije iz različitih oblasti, ali da radi nešto što ne voli, u čemu ne pronalazi zadovoljstvo i što ga tera da prelazi svoje granice – Bik se toga boji kao što se neki ljudi boje pauka i zmija, prosto se užasava.

horoskop 20 Horoskop otkriva: Čega se najviše plašite?

Blizanci – Najvažniji aspekt svake blizanačke ličnosti je izražavanje. Zato se Blizanci plaše da neće moći u potpunosti da se izraze. Boje se kreativne blokade i često strahuju da zapravo uopšte nisu toliko talentovani i inteligentni, kao što su do maločas bili ubeđeni da jesu.

Rak – Rakovi se plaše odbijanja. Oni imaju ogorman kapacitet za ljubav, veoma su senzitivni, često zbog toga i veoma dramatični i izrazito ekspresivni u svojim brojnim emotivnim doživljajima i stanjima. Oni se plaše da neće naći partnera koji će moći da izađe na kraj sa svime što imaju da ponude i da će pokloniti svoje srce nekome ko će ga slomiti. Njihov najveći strah se često ostvaruje po istom scenariju – oni su prosto previše emotivni i apsorbujući i partner se time oseća ugrožen.

Comments