Stres je ovih dana naš neprijatelj broj jedan, ali daleko od toga da za ovaj problemčić ne postoji rešenje! Evo šta kaže horoskop – koja antistres aktivnost je savršena za tvoju ličnost i horoskopski znak!

Ovan

Ovnovi su po prirodi kinestetičari, što znači da, kada se suoče sa stresom, oni to moraju da izbace kroz telo. S obzirom na to da su Ovnovi takođe i sinonim za brzinu (zato je vrlo verovatno da će poludeti kada osoba ispred njih ide sporo) sasvim je očekivano da tvoja antistres terapija treba da bude – trčanje!

Bik

Bikovima upravlja Venera koja je sinonim za luksuz i lepotu. Upravo zato će Bikove najbrže opustiti nešto u tom maniru – topla kupka sa mirišljavim uljima ili generalno aromaterapija. Ako ništa drugo – makar ćeš lepo mirisati, a čim se osećaš tako lepo, stres nema nikakve šanse kod tebe!

stres 1 Horoskop otkriva: Kako da se oslobodiš stresa?

Blizanci

Blizanci vole reči i čak i oni najzatvoreniji među njima će uživati u izražavanju onoga što misle i osećaju – kroz pisanje! Zato, kada osećaš da si pod stresom i da ćeš pući zbog nagomilane negativne energije, jednostavno počni da pišeš. To ne mora da bude ništa smisleno – piši ono što ti padne na pamet, čisto da bi se ispraznila. A ako te baš zanima šta te je to tištilo, sutradan pročitaj zapisano i pokušaj da trajno rešiš problem.

Rak

Kao jedan od najosetljivijih horoskopskih znakova, Rak voli da beži u svoj svet mašte i uspomena kad god situacija u njegovom okruženju postane nepodnošljiva. Zato, kada su pod stresom, Rakovi će se najbrže opustiti gledajući stare fotografije, drage poklone, prisećajući se lepih vremena kada je sve bilo baš onako kako treba…

Comments