Kad ljubav izbledi, emotivni talas se povuče i prestanemo da budemo zainteresovani za partnera – to je početak kraja. Koliko će trajati i kako će se okončati, zavisi i od toga koji smo znak u horoskopu.

Ovan – Vi ste impulsivni i važne odluke donosite u trenutku. Vaša spontanost u vezi može biti divna stvar, ali kad dođe do preispitivanja osećanja i smisla veze, ume da postane nezgodna. Preseći ćete u trenutku i raskinuti bez upozorenja, dok vaš partner možda nije ni svestan da se sa vama nešto dešava.

Bik – Srećom po vašeg (možda uskoro bivšeg) partnera, vi ste veoma racionalna osoba. Razmislićete dobro o svemu, pre nego što donesete bilo kakvu odluku. Napravićete listu pozitivnih i negativnih stvari i izložićete partneru svoja razmišljanja i uvide – daćete mu šansu da kaže šta ima i nećete raskinuti pre nego što pokušate da poboljšate odnos.

Blizanci – Vaša osećanja variraju i vi ne možete da odlučite da li ste sigurni da više niste zaljubljeni. Jer jednog dana je sve divno i idilično, drugog je strastveno i dramatično, a trećeg ste potpuno ravnodušni. Tako ćete se vi baviti razmatranjem periodičnosti i nepredvidljivosti svojih osećanja i preispitivanjem odnosa i verovatno nećete učiniti ništa.

Rak – Nećete dozvoliti svojim osećanjima da posustanu, jer ste lojalni i odani i nikada ne biste učinili nešto što bi povredilo partnera. Svesno ćete ostati u vezi u kojoj više niste zadovoljni, sa osobom koju više ne volite, jer ona voli vas i potrebni ste joj. Žrtvovaćete svoju sreću, ukoliko partner sam ne reši da vas oslobodi.

horoskop 213 Horoskop otkriva: Kako se ponašate kad prestanete da volite?
Comments