Ovan

Ovnovi su strastveni i vole izazove u krevetu, a Blizanci su savršeni za sve njihove maštarije. Blizanaci vole da flertuju i zavode i njihov nemirni duh poklapaju se sa temperamentnim Ovnom. Inteligencija Blizanaca će dugo zadržati Ovna zainteresovanim čak i ako strasti nestanu pa tako ovaj par može da ima uspešnu vezu koja će dugo trajati.

Bik

Bik i Škorpija su dve suprotnosti koje se jako privlače i nikako se ne mogu zasititi jedno drugog. Bik je tako senzuelan i privlačan da će odmah osvojiti Škorpiju, ali ni sam neće biti ravnodušan na njenu strastvenost. Hemije među njima i te kako ima i nemoguće je ne primetiti je.

seks i veza min Horoskop otkriva: Ko je vaš idealan partner za seks?

Blizanci

Blizanci vole da eksperimentišu i veoma brzo im dosade stvari koje rade  više puta i koje već poznaju. Želja za akcijom koju imaju Ovnovi čini ovaj znak savršenim partnerom za Blizance, pa ovom paru nikada neće biti dosadno. Oboje se kroz život kreću brzim tempom, upijajući sva uzbuđenja i nove aktivnosti. I Blizanci i Ovnovi vole izazove.

Rak

Rak nije uvek strastven ali će ga zato Jarac podstaći da se opusti i preusti i ovo može biti savršena veza. Suprotnost ova dva znaka ih zapravo čini savršenim parom i stvara jaku seksualnu tenziju, iako je oni ponekad nisu ni svesni. Jarčeva rezervisanost podstiče Rakovu želju da ukroti nemirnog i “divljeg” Jarca.

Comments