Zaista se može naći mnoštvo tekstova na temu karakteristika horoskopskih znakova, a većina njih je na temu pozitivnih osobina, ali gde je dobro tu je i loše zar ne? Baš kao što se govori o pozitivnim karakteristikama svakog znaka, potrebno je govoriti i o njihovim negativnim osobinama. Razmotrimo neke teške osobine, ali u duhu zabave i naravno u duhu praznika koji nam dolazi – Noć veštica.

Ovan

Prvi znak na listi, a karakteriše ga to što i u životu želi u svemu da bude broj jedan. To naravno ne bi bilo ništa loše da tvoja mana i loša strana nije ta da si ti sama sebi najvažnija, a svi drugi su ponekad nebitni. Rođeni u ovom znaku fokusirani su samo na sebe i zapravo ne sluša druge ljude kada oni govore.

Bik

Bikovi su lenji i tvrdoglavi do besvesti. Iako voliš prirodu, muziku i opuštenu atmosferu, tvoj problem je taj da se bojiš da se suočiš sa realnim svetom, pa neko mora da ti glumi mamu i vodi te kroz život. Tvoja mana i mračna strana bi bili – Ako tvoj posao može da obavi neko drugi, divota.

mesečni horoskop za oktobar 2017 15 Horoskop otkriva: Koja je mračna strana tvog znaka?

Blizanci

Ti si površna i ne umeš da čuvaš tajne. Što se čudiš zašto ti se niko ne poverava, kad sve odmah istračariš, a neretko ti je jezik brži od pameti?

Rak

Znamo da je saosećajnost tvoj adut i dobra osobina, ali koja je mračna strana nežnog i ljubaznog Raka? Osetljiva si na kritike i čim ti neko uputi i dobronameran savet ti misliš da ta osoba želi da ti napakosti. Ni slučajno ne daš da neko kritikuje tvoje voljene ili prijatelje. Ti to smeš ali drugi ni u snovima.

Comments