Kažu da je odluka da se tetoviraš, ista kao i odluka da staneš na “ludi kamen”, kada je jednom doneseš i kažeš “Da”, nadaš se najboljem rezultatu i ulaziš u celu priču sa nadom da je “za ceo život“!

Samim tim, sigurno želiš da budeš sigurna da će tetovaža koju si izabrala na najbolji način predstavljati tebe i tvoju ličnost.

Ukoliko voliš da se osloniš ili “posavetuješ” sa astrologijom kada donosiš važne odluke, evo kakvu bi tetovažu trebalo da izabereš, prema horoskopu!

Ovan

Kako bi ispratila svoju smelu i avanturističku prirodu, biraj strele. Strela simboliše ciljeve, usmerenja i ambiciju, što savršeno odgovara osobi koja tačno zna šta želi i ne plaši se da se za to bori, poput tebe!

Bik

Ti si ljubitelj hedonizma i dobrog života i ne osećaš krivicu kada sebi priuštiš lepe stvari, poput egzotičnih odmora – jer ih zaslužuješ! Palmino drvo simboliše nagradu i zadovoljstvo. Takođe, ti si vrlo romantična i sentimentalna osoba, a kako je vrat važan deo tela vezan upravo za romantiku, ovo je idealno mesto na kom bi mogla da se istetoviraš! Zamisli mini tetovažu srca, omiljenog nadimka ili jednostavne palme na potiljku. Divno!

Blizanci

Ti si spremna da odlepršaš u svakom trenutku – bilo u mislima ili u stvarnom životu – i ta sposobnost te čini bićem koje, na neki način, ima krila! Ptice, krila, pero – simbolišu lakoću i jednostavnost duha što savršeno oslikava tvoju ličnost! Takođe, zbog dvojnosti tvog znaka verovatno bi ti se dopale i tetovaže koje imaju dva stila dizajna u jednom, ili su rađene u mastilu bele boje!

Rak

Ti si neizlečivi kućni tip, osoba kojoj su porodica i tradicija vrlo bitne. Voliš mir koji dobijaš kada je tvoj svet stabilan i bezbedan. Zato su za tebe idealne minimalističke i jednostavne tetovaže sidra, otkucaja srca ili tetovaže sa značenjem koje je samo tebi poznato, a reprezentuju nešto važno. Recimo, pevačica Selena Gomez, koja je takođe Rak u horoskopu, ima tetovažu broja 1976 na vratu – godine kada je njena mama rođena…

Comments