Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?

Zašto je serija Sluškinjina priča toliko relevantna danas i kako pomaže ženama da se (iz)bore za svoja prava

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Horoskop otkriva: Koje slabosti partnera su za vas neprihatljive?

Horoskop otkriva: Koje slabosti partnera su za vas neprihatljive?

1/3

Za nekog je nepodnošljivo i neprihvatljivo ono na šta neko drugi i ne obraća pažnju. Neko će raskinuti vezu zbog nečeg što neko drugi toleriše. Svako ima “tačku prekida” kada su u pitanju emotivne veze, a evo kako to tumači horoskop:

Ovan – Zavisnost. Vi ste nezavisni i samostalni i nećete moći da podnesete partnera “nesposobnog” za život, koji zavisi od vas na bilo koji način. Ukoliko je emotivno suviše zahtevan, traži vašu pažnju, vreme i prisustvo na način koji vam izaziva osećanje krivice (jer ga, prema njegovim merilima, zapostavljate) i bes istovremeno (zar nema nešto drugo da radi, osim da me zivka, proverava i uslovljava?) to nećete moći dugo da trpite.

Bik – Nepoštovanje. Ponosni ste i imate visoke standare i u vašem životu nema mesta ni za koga ko vam ne iskazuje poštovanje. Onaj koga volite mora da bude svestan da loša šala u trenutku kada niste za nju raspoloženi, može biti protumačena kao nepoštovanje, zbog čega će izgubiti odjednom sve privilegije koje je kod vas imao.

horoskop 12 Horoskop otkriva: Koje slabosti partnera su za vas neprihatljive?

Blizanci – Povučenost. Antisocijalan partner će podrivati vaš način života. Vaš društveni život uglavnom i jestevaš život, a neko ko ne želi da učestvuje, izdvaja se, zahteva posebnu pažnju, neprijatno se oseća u društvu i pronalazi u intimi i tišini kućne atmosfere sve što mu je potrebno u vezi, biće vam nepodnošljivo dosadan, čak će vas i ljutiti svojom zatvorenošću i inercijom.

Rak – Rezervisanost. Ako partner ceni svoju privatnost više nego zajedništvo, nastoji da zadrži izvesnu distancu, ne konsultuje se sa vama oko svojih planova i drži deo svog mentalnog i emotivnog prostora pod ključem, bićete očajni, uvređeni, izazvani, ludi, ljuti. Samo potpuna prisnost i otvorenost dolaze u obzir, rezervisanost i distancu ne možete da prihvatite.

Editors choice