Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/3

Za nekog je nepodnošljivo i neprihvatljivo ono na šta neko drugi i ne obraća pažnju. Neko će raskinuti vezu zbog nečeg što neko drugi toleriše. Svako ima “tačku prekida” kada su u pitanju emotivne veze, a evo kako to tumači horoskop:

Ovan – Zavisnost. Vi ste nezavisni i samostalni i nećete moći da podnesete partnera “nesposobnog” za život, koji zavisi od vas na bilo koji način. Ukoliko je emotivno suviše zahtevan, traži vašu pažnju, vreme i prisustvo na način koji vam izaziva osećanje krivice (jer ga, prema njegovim merilima, zapostavljate) i bes istovremeno (zar nema nešto drugo da radi, osim da me zivka, proverava i uslovljava?) to nećete moći dugo da trpite.

Bik – Nepoštovanje. Ponosni ste i imate visoke standare i u vašem životu nema mesta ni za koga ko vam ne iskazuje poštovanje. Onaj koga volite mora da bude svestan da loša šala u trenutku kada niste za nju raspoloženi, može biti protumačena kao nepoštovanje, zbog čega će izgubiti odjednom sve privilegije koje je kod vas imao.

horoskop 12 Horoskop otkriva: Koje slabosti partnera su za vas neprihatljive?

Blizanci – Povučenost. Antisocijalan partner će podrivati vaš način života. Vaš društveni život uglavnom i jestevaš život, a neko ko ne želi da učestvuje, izdvaja se, zahteva posebnu pažnju, neprijatno se oseća u društvu i pronalazi u intimi i tišini kućne atmosfere sve što mu je potrebno u vezi, biće vam nepodnošljivo dosadan, čak će vas i ljutiti svojom zatvorenošću i inercijom.

Rak – Rezervisanost. Ako partner ceni svoju privatnost više nego zajedništvo, nastoji da zadrži izvesnu distancu, ne konsultuje se sa vama oko svojih planova i drži deo svog mentalnog i emotivnog prostora pod ključem, bićete očajni, uvređeni, izazvani, ludi, ljuti. Samo potpuna prisnost i otvorenost dolaze u obzir, rezervisanost i distancu ne možete da prihvatite.

Editors choice