Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Horoskop otkriva koji je vaš uzrok anksioznosti

Horoskop otkriva koji je vaš uzrok anksioznosti

1/3

Osećanje anksioznosti je svakome poznato, a ono proizilazi iz osobina ličnosti, koliko i iz realnih okolnosti. Ono što će vas učiniti anksioznim, neće biti okidač za nekog drugog i obrnuto. Zvezde to tumače ovako.

Ovan

Vi ste u strahu da život neće ići, ako ga vi ne gurate, ne vučete i podupirete. I zato samo nastavljate istim tempom, iako se osećate iscrpljeno i beznadežno. Ako vi posustanete, sve će se oko vas raspasti, ubeđeni ste. Treba da pokušate, pa da vidite da neće. Život oko vas može bez vas. Možda vas to potajno najviše i brine?

Bik

Vašu anksioznost podstiče osećaj da niste dovoljno brzi i dovoljno dobri. Da nećete stići, da ćete zakasniti na važan sastanak, probiti rokove i izazvati nezadovoljstvo i osudu onih čije vam je mišljenje važno. Pošto volite da budete ležerni i nonšalantni i da nigde ne žurite, vama je problem da uhvatite korak za zahtevima i rokovima i zato ste unapred zabrinuti i pod stresom. Ali vi niste neodgovorni i ne nedostaju vam veštine i kompetencije – vaša svest o sopstvenim slabostima preuveličava problem.

Horoskop otkriva koji je vaš uzrok anksioznosti Horoskop otkriva koji je vaš uzrok anksioznosti

Blizanci

Stresiraju vas (a često i izbezumljuju) sitnice, koje nemaju veze sa vama. Preterano reagujete ako vam neko preseče put u saobraćaju, ne možete da podnesete kad neko ispada glup, i uopšte, sve što bi trebalo da se odvija kako treba i da vam ne skreće pažnju svojom nefunkcionalnošću, vi doživljavate kao ličnu uvredu. Vama bi koristila meditacija za utišavanje misli i isključivanje spoljnih nadražaja.

Rak

Vaš senzibilitet vas drži u zamci anksioznosti. Osećate zebnju u stomaku dok sami u noći gledate kroz prozor, često brinete za svoju bezbednost, ali anksioznost će izazvati i kritika i to što neko zuri u vas. Vi ne možete i ne treba da potiskujete svoje emocije, ali treba da dišete duboko, da se umirite i da kažete šta vam je na duši. Uteha i uverenje da će biti sve u redu, lek su za vašu anksioznost.

Editors choice