Osećanje anksioznosti je svakome poznato, a ono proizilazi iz osobina ličnosti, koliko i iz realnih okolnosti. Ono što će vas učiniti anksioznim, neće biti okidač za nekog drugog i obrnuto. Zvezde to tumače ovako.

Ovan

Vi ste u strahu da život neće ići, ako ga vi ne gurate, ne vučete i podupirete. I zato samo nastavljate istim tempom, iako se osećate iscrpljeno i beznadežno. Ako vi posustanete, sve će se oko vas raspasti, ubeđeni ste. Treba da pokušate, pa da vidite da neće. Život oko vas može bez vas. Možda vas to potajno najviše i brine?

Bik

Vašu anksioznost podstiče osećaj da niste dovoljno brzi i dovoljno dobri. Da nećete stići, da ćete zakasniti na važan sastanak, probiti rokove i izazvati nezadovoljstvo i osudu onih čije vam je mišljenje važno. Pošto volite da budete ležerni i nonšalantni i da nigde ne žurite, vama je problem da uhvatite korak za zahtevima i rokovima i zato ste unapred zabrinuti i pod stresom. Ali vi niste neodgovorni i ne nedostaju vam veštine i kompetencije – vaša svest o sopstvenim slabostima preuveličava problem.

Horoskop otkriva koji je vaš uzrok anksioznosti Horoskop otkriva koji je vaš uzrok anksioznosti

Blizanci

Stresiraju vas (a često i izbezumljuju) sitnice, koje nemaju veze sa vama. Preterano reagujete ako vam neko preseče put u saobraćaju, ne možete da podnesete kad neko ispada glup, i uopšte, sve što bi trebalo da se odvija kako treba i da vam ne skreće pažnju svojom nefunkcionalnošću, vi doživljavate kao ličnu uvredu. Vama bi koristila meditacija za utišavanje misli i isključivanje spoljnih nadražaja.

Rak

Vaš senzibilitet vas drži u zamci anksioznosti. Osećate zebnju u stomaku dok sami u noći gledate kroz prozor, često brinete za svoju bezbednost, ali anksioznost će izazvati i kritika i to što neko zuri u vas. Vi ne možete i ne treba da potiskujete svoje emocije, ali treba da dišete duboko, da se umirite i da kažete šta vam je na duši. Uteha i uverenje da će biti sve u redu, lek su za vašu anksioznost.

Comments