Predstojeći praznici su savršena prilika da se posvetiš sebi i onome što najviše voliš da radiš – gledanju filmova! Iako je toliko novih filmova koje još uvek nismo odgledale, ponekad je sasvim u redu “obnoviti gradivo” i po ko zna koji put ponovo pogledati film koji nas je rasplakao ili raznežio ili – ostavio utisak! Ako ti je ponestalo inspiracije po tom pitanju, horoskop ima odgovor – saznaj koji je to romantični film savršen za tebe i zašto treba da mu se (što pre) vratiš!

Ovan

U suštini, ti baš i nisi toliko romantična osoba. Pre bi se reklo da si praktična, samouverena i – opasna! Dakle, ti ćeš više ceniti film koji će te nečemu naučiti, a to je baš “Đavo nosi Pradu”! Ah, nikada ne može da dosadi, zar ne? Uz to, definitivno će te naučiti da i dalje ne odustaješ kada nešto zacrtaš jer si to tako ti – sve što želiš, to i možeš!

Bik

Ponekad možeš da budeš previše emotivna, a ponekad si prava opasnica. Ono što je definitivno je da si beskrajno zabavna i da sa tobom nikada nije dosadno. Savršeni film za tebe je, zato, “Otkačena plavuša”. Sigurno ćeš (ponovo) uživati u avanturama Ališe Silverston!

Blizanci

“Devojka na lošem glasu” i fantastična Ema Stoun ti se smeše ove praznične sezone! Ovaj film je savršen za tebe jer si i sama tako ljupka, divna i druželjubiva, a obožavaš da sve oko sebe činiš beskrajno srećnim iako te to ponekad uvaljuje u nevolje.

Rak

Ah, ti tako romantična devojko! Ljubav je tvoje drugo ime, a prosto obožavaš da ugađaš svima i brineš se o njima. “Šetnja za pamćenje” je film koji će te zagrejati tokom ovih zimskih dana naročito zato što savršeno kombinuje tradicionalne vrednosti i “bad boy” stereotipe!

Comments