Svaki horoskopski znak nosi sklonosti ka slobodi i nezavisnosti ili vezanosti i zavisnosti od partnera. Kakva si u vezi – manje ili više samostalna ili zavisna od partnera, pokazuje ova rang lista od najzavisnijeg do najnezavisnijeg znaka.

Rak

Znak koji se najviše vezuje – mada ne i najlakše. Ali jednom kad nekog zavoliš, ti se povežeš sa njim toliko jako, da stalno želiš da mu pokazuješ koliko ga voliš i koliko ti je potreban na sve načine. Kada ste zajedno, tvoja ruka je na njegovoj, stalno imaš potrebu za dodirom i iskazivanjem nežnosti i svakodnevno svom partneru na hiljadu načina izjavljuješ ljubav. Rakovi vole duboko i nežno, ali neko ko ima potrebu za distancom i nezavisnošću ovoliku privrženost doživeće kao “apsorbujuću” i neće mu prijati – osećaće se ugušeno.

Vodolija

Bez obzira da li si sa njim tri meseca ili tri godine, trudićeš se oko svog partnera beskrajno. Spremaćeš njegova omiljena jela, pisaćeš mu pesme, ostavljati slatke poruke zalepljene na frižideru, slati linkove sa “vašim” pesmama, priređivati mu poklone od kojih će ostajati bez daha. Tvoja ljubav je srceparajuća i sentimentalna i partner se oseća kao umotan u vatu.

mesecni horoskop 3 3 Horoskop otkriva: Koliko si zavisna ili nezavisna u vezi?

Vaga

Ti ne želiš da budeš sama. Hoćeš da večeras sa svojim dečkom i da zajedno gledate Game of Thrones. Umeš da uživaš, ali najveće zadovoljstvo ti je da taj užitak podeliš sa svojim dragim. Voliš sve da radiš sa njim i kad on nije tu, ništa ti nije dovoljno zabavno i ispunjavajuće, zato mu u bezbrojnim porukama govoriš koliko ti nedostaje i kako bez njega ništa nije tako dobro kao sa njim. Da li si već srela nekog ko ceni (i podnosi) tvoju intenzivnu potrebu za prisustvom i povezanošću?

Ribe

Lako se vezuju i kad se to dogodi, žele da obeleže svoju teritoriju. Držanje za ruke i razmenjivanje nežnosti u javnosti je obavezno, jer tebe to ispunjava, ti si ponosna što ti neko pripada i ti pripadaš njemu i želiš da svi to znaju. Vodićeš ga svuda – na sve rođendane svojih prijateljica, sve žurke i porodične večere, da ga svima pokažeš. On mora biti neko ko nema ništa protiv toga i ko razume tvoj poriv da svima kažeš – ovo je moj dečko.

Comments