Vaše najbolje osobine su ono zbog čega su vaši prijatelji zahvalni što vas imaju na svojoj strani. A svaki znak ima neku specifičnu najbolju osobinu.

Ovan – Prijatelji su vam zahvalni zbog vaše bezrezervne podrške, koja je uvek realna i praktična. Isto tako, znaju da ćete im reći ružnu istinu, koju ne žele sami da sagledaju i da ćete ih tešiti i podržati kad se zbog toga budu loše osećali.

Bik – Vi ste hrabri i branićete svoje prijatelje u svakoj situaciji, nikome nećete dopustiti da ih povređuje i vređa, ili da ih makar samo ogovara. Svojim prijateljima ukazujete poštovanje za koje ste sigurni da ga zaslužuju.

Blizanci – Zahvalni su vam zbog svih onih situacija kada ste ih pogurali i naveli da prekorače granice, da budu slobodni, da se zabavljaju i istražuju van zone komfora. Vi ste pokretač i prijatelji vas vole zbog toga.

Rak – Vaša toplina i nežnost je ono zbog čega su vam prijatelji zahvalni. Pored vas se osećaju udobno, uvaženo i voljeno i znaju da uvek mogu da vam se obrate kad su obeshrabreni i tužni, jer ćete im pružiti osećanje pripadnosti i utehu.

horoskop 1 Horoskop otkriva: Na čemu su vam prijatelji zahvalni?
Comments