Zna se da smo mi žene pomalo opsednute kada je reč o modi i prosto nam nije žao da kupimo apsolutno svaku krpicu ili modni detalj koji nam se dopadne na prvi pogled. Ali, da li ste nekada razmišljale o tome da vaše investicije zapravo nisu tako dobre i isplative? Kladimo se da jeste, zato pokušajte da konsultujete horoskop kada sledeći put posegnete za novčanikom kako biste platile nešto što vam u stvari i ne treba. Evo na kojim komadima ne bi trebalo da štedite sudeći prema vašem horoskopskom znaku.

Idealna investicija za Ovnove jeste dobar par cipela. Vama je važno da se osećate udobno u onome što nosite, a smatrate da je “kruna” svakog stajlinga upravo dobra obuća i zato vam nije žao da platite koliko god za “lepotice” u kojima ćete izgledati i osećati se odlično. Znate već – dobre cipele i vi osvajate svet!

Bikovi neće žaliti novac za kvalitetnu i lepu torbu. Vama je bitna praktičnost i uvek želite da sve svoje stvari imate pri ruci. Zato, velika, atraktivna torba se podrazumeva u vašim svakodnevnim kombinacijama.

Blizanci će rado svoj stajling osvežiti odličnom kožnom jaknom. I neće im biti važno koliko košta jer oni obožavaju buntovan, mladalački stil, koliko god godina da imaju. Ako još uvek niste pronašle svoj idelan model – šta čekate?!

Rakovi su zabavni i opušteni, a sa takvim stavom pristupaju i modi. U vašem ormaru se moraju naći dobre farmerke jer ih vi rado nosite u svim prilikama. A naravno, odlične kombinacije na kojima vam svi zavide se podrazumevaju!

moda horoskop 2 Horoskop otkriva: Ove komade MORATE imati u svom ormaru
Comments